2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم مهربون همچنین انشالله  برات آرزوی بهترینارو دارم آبجی ❤

خدا برات حفظش کنه عزیزم قبل انتقال ضخامت اندومترت چند بود داروهای قبل انتقال چی خوردی عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبی .آزمایش ندادی ؟

سلام عزیزم چرا امروز آزمایش دادم

قسمتم نشد

مرسی یادم بودی😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اینم مث عکس رنگی درد داره؟

نه اصلا بدون هیچ دردی 

مثل یه سونوی ساده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشید میگم اما لقاحم احتمالا 1 تا 3 اردیبهشت بوده و 8 اردیبهشت این واکسن و زدم جفت از 6 هفته تشکیل ...

عزیزم کی میتونه روز اصلی لقاح رو تشخیص بده..هیچ کس جز خدا...اصلا واکسنی که زدی تو تایم آسیب به جنینت نبوده مطمئن باش...اینقدرم تو گوگل هی مقاله نخون..توکلت به خدا باشه وقتی اینقدر قشنگ و در عین ناباوری دامنت سبز شده دیگه به خدا و معجزاتش شک نکن...اینم یه امتحان که خدا داره ازت میگیره...میخواد ببینه بهش امید داری یا نه ..خدا داره میزان توکلت به خودش رو میسنجه..سعی کن رو سفید باشی پیش خدا...الهی به زودی زود گیساتو از دست شیطونیای بچه ات بکشی😂

خدا برات حفظش کنه عزیزم قبل انتقال ضخامت اندومترت چند بود داروهای قبل انتقال چی خوردی عزیزم

قربونت عزیزم ممنون

یکشنبه چک کرد۸/۵بود پنج شنبه انتقال داد 

آمپول پروژسترون و شیاف پروژسترون و استرومارین 

بعد یه gsfداخل رحمی زد 

نمی دونم مرکز گفتن فقط یه دونه، حیفه دوتا انتقال بدی و اگه نگیره دوتاش از بین بره، به دکترمم گفتم، گ ...

منم جنین هام پنج روزه هست قبول نکردن دوتا انتقال بدن واسم همون یکی انتقال میدن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم آره واقعا  ولی حس میکنم شوهرم ناراحته😐

عزيزم چه ناراحتي اخه چه يكي چه دوتا فرقي نميكنه فقط صحيح و سالم باشن اونم براي ماهايي كه به سختي به دست اورديم

خداياشكرت....❤️