2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044817 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سلویا جون ❤ راستی درمورد امپول gcsfهم گفت روز انتقال برات تزریق می کنم 

دو سه روز قبل انتقال برو برات دو تا نسخه كنه 

من دو تا زدم يدونه داخل رحمي و يدونه روز سوم انتقال دور ناف زدم 

دو سه روز قبل انتقال برو برات دو تا نسخه كنه  من دو تا زدم يدونه داخل رحمي و يدونه روز سوم انت ...

من بهش گفتم تو پرونده ام نوشت گفت قبل از انتقال خودم برات تزریق می کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بله انتي اكسيدان هستش براي كيفيت تخمك و ضخامت رحم خوبه 

شما هم خوردی؟

چقدر ماشالله اطلاعاتت خوبه😍😍

عزیزم ال کارتنین چه میزان روزانه باید مصرف شه

من ۳ هزار میلیگرم ال آرژنین هم دارم میخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم خوبم خداروشکر آخخخی عزیزم انشالله شهریور با انرژی کامل استارت میزنی واقعا سخته میفهمم. از د ...

اعععع گل دختر این چه حرفیه میزنی؟؟؟ بزنمت بقول زینبی جون تابه بیارم. ایشالله فردا خوش خبرمیای گلم. 

اره ایشالله قسمت باشه شهریور برم اقدام. 

دکترم گفت بعدانتقال پریوداول که هیچی ازپریود دوم میتونی بیای واسه انتقال

بدن اماده بشه خیلی بهتره. من که بعد این انتقال کلا همش لک داشتم. زمان هم استرس و کم می کنه هم بدنو ب ...

اره دقیقا, منم برای همین میخوام صبرکنم بقول توهورمونامم بهم ریخته.,الان موعدمه نشدم اما, کلی ام هروز عصبی میشم وپاچه میگییرم