2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
عزیزم ببخشید که من نظرم رو میگم ولی اگر قراره به زودی وارد سیکل بشید اصلا تا روز لقاح داروهاش رو قطع ...

ممنون که نظر میدی خواهر .متاسفانه همکاری نمیکنه عاجز شده چهار ماه کلی قرص میخورد الان فقط اسپریژن میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همون اسپریژن کافیه عزیزم من این دکتر جدید که رفتم گفت فقط روزی دوتا اسپریژن بخوره. ولی من خودم چی ...

خدا کنه سارا جان .متاسفانه یکم گره افتاده توکارمون .ان شاء الله بتونم ماه بعد وارد سیگل بشم.

ان شاء الله بسلامتی عزیزم .مطمئنم همه چی عالی برات پیش میره

[QUOTE=194026759]نه بعید میدونم ...فقط باید بعد از عمل سوپ بخوری و مراقب باشی تا شکمت آب نیاره...است ...

نه عزیزم اشتباهه منو نکن حتما سه روز استراحت کن خم و راست نشو الان فکر میکنی خوبی ولی تخمدانت متورمه خدای نکرده گره میخوره 

خدا کنه سارا جان .متاسفانه یکم گره افتاده توکارمون .ان شاء الله بتونم ماه بعد وارد سیگل بشم. ان شاء ...

عزیزمی ناراحت شدم انشالله که زود حل میشه مشکلات. اگه میخوای ماه دیگه وارد سیکل بشی داروها رو قطع نکن براشون. دیگه خودت حواست باشه. عزیزمی انشالله سپردم به خدا بهش گفتم هر وقت قسمتمه منم مادر بشم ولی در کنارش تلاشمو میکنم😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم اشتباهه منو نکن حتما سه روز استراحت کن خم و راست نشو الان فکر میکنی خوبی ولی تخمدانت متورمه ...

کاربر المیرا رو ریپلای کن..بهش بگو ..منم بهش گفتم استراحت کنه کار خونه انجام نده😘

دیگه وقت نیس برا سوپ بهم گفتن غذا بیرون نخور ولی‌چکارکنم مجبورشدم گشنمه    

احتمالا بخاطر شرایط کرونا اینطور گفتن 

اگر خودشون گفتن نخور پس امشب رو با املت و سیب زمینی سرخ کرده همسرپز سر کن 

عزیزمی ناراحت شدم انشالله که زود حل میشه مشکلات. اگه میخوای ماه دیگه وارد سیکل بشی داروها رو قطع نکن ...

ببخش عزیزم .قصدم ناراحت کردنت نبود .فدای دل مهربونت بشم . مطمئنم خدا این همه زحمت های مارو بی جواب نمیزاره .فقط باید صبور باشیم .الهی بزودی حاجت روا شی خواهر