2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
@چیکا1   چیکا جون من الان سه روزه تهوع خیلی شدید دارم هرشب میرم سرم و امپول دمیترون میزنم از ...

حتما نون خشکه از خشکه پزی بگیر و صبح ها بخور من با اون حالم خیلی خوب میشه، البته من اکثرا بی اشتها هستم، نیم ساعت پیش هم چنان درد پریودی زیر دلم داشتم که نگو و نپرس، خدا کمکمون کنه این دوران رو هم بخوبی بگذرونیم❤️❤️❤️

بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای ...

عزیزم من تجربه نداشتم. شاید هماتوم داشتی داره دفع میشه. فقط به حرف دکترت گوش کن. عزیزم بچه تو این سن انشالله اونقدری هست که به این سادگی چیزیش نشه

سونو نشدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هنوز تو سه ماهه دوم هستم .تو سونو هم از دکتر پرسیدم جفت خونریزی کرده یا یه چیز دیگه است هی ...

عزیزم لولایینگ یعنی خیلی هم پایین نیست. برای من یکیش تو آنومالی لولایینگ بود بعد سه چهار هفته اومد بالای بالا. نگران نباش عزیزم. فقط استراحت

حتما نون خشکه از خشکه پزی بگیر و صبح ها بخور من با اون حالم خیلی خوب میشه، البته من اکثرا بی اشتها ه ...

چنتا از بچه هام همینو گفتن اره باید همین کارو کنم.اره واقعا خدا خودش بهمون رحم کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

دستان کسی از دلارام خبر نداره ؟خیلی وقته خبری ازش نیست .اگر کسی میتونه صداش بزنه من نمیتونم .مرسی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانمای عزیزی که میگفتین چی بخوریم برای  کیفیت بهتر تخمک ها و موفقیت درسیکل. ماکاویت اف.کیوتن .ال آرژین البته ۱۰۰۰.تاثیر خیلی خوبی در کیفیت تخمک داره.ژل رویال ۳ماه قبل میکرو .مصرف نکردن کالباس و کافئین و شکر زیاد نوشیدنی های  گازدار.خوردن ماهی.سبزیجات برگ پهن مثل کاهو .مطالعه .پیاده روی .ماساژصیح شکم رحم وتخمدان باعث خونرسانی  بهتر میشه.ما برای مامان شدن تلاش زیادی میکنیم وامیدوارم که خدای مهربون به زودی لطفشون شامل حالمون کنه ودلمون شادکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد