2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ابجیا  وسوسه شدم باز بی بی چک زدم امروز روز ۱۱ انتقالمه جنین بلاست. بعد چهل دقیقه بی بی ...

عزیزم تبریک میگم انشالله عدد بتاتم عالی باشه ولی فکر کنم خیلی زیاد ادرار میریزی که این باعث پخش شدن میشه بهتره بیشتر از سه قطره نریزی.

انشالله بسلامتی بارداریتو بگذرونی

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای ...

@دارچین89

عزیزم ان شاءالله که چیزی نباشه  استرس نداشته باش❤

دارچین جونم تگ کردم ولی نشد

ممنون عزیزم

آرزو جون نگران نباش اگه دکترت گفته چیزی نیست و نرمال زده پس سعی کن استرسو از خودت دور کنی میدونم سخته ولی به چیزای خوب فکر کن و خودتو با کتاب یا گوشی مشغول کن تا بهش کمتر فکر کنی الان برات آیت الکرسی میخونم الهی بحق فاطمه زهرا خدا نی نی عزیزتو برات حفظ کنه بخدا بسپار عزیزم و تمام نکاتی که دکترت گفته رو انجام بده من تجربه ای ندارم ولی انگار توی آی وی اف خونریزی عادیه. خدا کمکت کنه هرچه زودتر قطع بشه ایشالله تا استرست از بین بره و آرامش بگیری.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام ابجیا  وسوسه شدم باز بی بی چک زدم امروز روز ۱۱ انتقالمه جنین بلاست. بعد چهل دقیقه بی بی ...

خداروشکر عزیزم مثبته.مبارکت باشه  فقط حتما امروز بادکترت یا کلینیک صحبت کن چون گفتی  داروهاروقطع کردی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آرزو جون نگران نباش اگه دکترت گفته چیزی نیست و نرمال زده پس سعی کن استرسو از خودت دور کنی میدونم سخت ...

باورت نمیشه خواب به چشمم نمیاد .همش دستم رو شکممه که تکون هاش رو بفهمم 🥺🥺🥺🥺اخه اصلا تا الان سر سوزنی لک نداشتم یهو خونریزی کردم .دارم هر چه بهم گفته رو عمل میکنم .ولی خونریزی بند نمیاد .دعام کنین عزیزانم 😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مامانا به همتون دکتر انوکسا داده🤔به من ندادن چرااااا.بیشتریا دارن اخه

من هنوز شروع نکردم ولی دکتر گفت میده.هپارین انوکسا اوی ای جی آسپرین وبقیه آمپولهای سیکل  خداخودش بهم کمک کنه سوراخ سوراخ شدنم مدتی دیگه آغاز میشه  پیش به سوی مامان شدن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام والا من روز نهم انتقال بی بی مثبت شد شما چقد صبور هستید خوشبحالتون 

ای جونم مبارکت باشه

چه حس قشنگی نصیبت شده خوش به حالت

من بیشتر ترسوام

حالا ک مجبورم آمپولارو تا روز ۱۶ ادامه بدم چرا از قبل خودمو دپرس کنم آخه

چون بدونه علائمم

شما پنج روزه بودن جنینات؟

علائمت چی بود عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای جونم مبارکت باشه چه حس قشنگی نصیبت شده خوش به حالت من بیشتر ترسوام حالا ک مجبورم آمپولارو تا ر ...

من مورولا بودن کیفیتشون.

ان شاالله قسمت شما هم بشه من الان تو ۱۸هفته هستم بچم پسره.

علائمم از اول حالت تهوع شدید بود و بی اشتهایی و عاشق چیزای ترش بودم کلی خیارشور خوردم و لیمو و اصلا تا الان لب به شیرینی نزدم.

۵کیلو وزن کم کردم از بس هیچی نمیخوردم.تکرر ادرار شدید داشتم و سینه درد و کمر درد...

روز نهم ب بی مثبت شد شما هم الان بزنی مشخصه انش االله دلت شاد بشه😘