2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
نه ندارم حالا کم میخورم یه دو روز در هفته هم ۵ رو میخورم. ❤

عزیزم تونستی یک میل تهیه کن هر روز یه دونه بخور

اوناییم که تو مکملات هست چشم پوشی کن انگار نمیخوری چون دوزش ناچیزه 

چون اولین چیزی که همه پزشکا تجویز میکنن اسیفولیک روزانه ست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بخدا .شوهرم با دوستش رفت تا زنجان و قرار شد شب دیر بیاد .خانم دوستش واسه اینکه من نترسم شب او ...

اخي عزيزم نگران نباش بازم خداروشكر زود متوجه شدي . انشالله كه رد ميشه توكل برخدا

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من سری اول اره گرفت..الان پسرم ۶سالشه این سری هم فرقی نکرده..حالا یک هفته دیگه مشخص میشه ک آز ...

اهابه سلامتی انشالله که مثبته

واسه انتقال بخاطر کرونا آزمایش اینا میگیرن؟ نمیگن که واکسن اینا تزریق کنین باید؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
خداروشکر‌عزیزم انتقال‌دوم‌باهم‌بودیم دعاکن‌خداهم‌منوسورپرایز‌کنه..😥

اره عزیزم انشاالله خدا دلتو شاد کنه چله حدیث کسا بردار

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من تب و لرز و بدن درد نداشتم فقط کمی آبریزش بینی و گرفتگی بینی داشتم و خیلی کم سر درد که حتی استامین ...

شما یه بار گرفتی ۹۷ بود .درسته؟ حالا دفعه های بعدی کجا میگیری؟ باز میری پیش متخصص داخلی؟

بهت قول میدم بالا میره فقط روحیه تو حفظ کن بخواب که صبح با انرژی بری واسه یه پیاده روی خوب اصلا ...

عزیزم چقدر تو مهربونی، فدات شم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
لوبیا سبز هم زیاد بخور  بخار پز کن بخور  پی ار پی هم ضخامت رو زیاد میکنه  همچنین ت ...

چشم،ممنون از راهنماییت عزیزم  

سلام دوستای گلم، هرکس جواب سوالمو می دونه میشه راهنماییم کنه

من قرص لووتیروکسین رو هر روز به صورت ناشتا مصرف می کردم، یعنی صبح زود می خوردم، دیروز که رفتم دکتر برام قرص استرادیول رو 4 تا در روز کرد،و من تصمیم گرفتم هر 6 ساعت یکبار قرصو بخورم، یکی از قرص های استرادیول رو امروز ساعت 5:30 صبح قبل از خوردن لووتیروکسین خوردم، بعد ساعت 8:30 صبح میخام قرص لووتیروکسین رو نیم ساعت قبل از صبحونه بخورم، به نظرتون چون دکتر غدد گفتن لووتیروکسین با معده خالی خورده شه ولی من قبلش قرص استرادیول رو خوردم و اینطوری چون قبلش قرص خوردم باعث کاهش جذب قرص لووتیروکسین میشه؟ممنون میشم جواب بدید.

استرادیول از کجا تهیه کنم شهرستانم اینجا داروخانه زیاد نیست اصلا ایرانی پیدا میشه؟

زنگ بزن داروخونه های شهرت وشهرهای نزدیکت خیلی سخت میدامیشه وباید نسخه داشته باشی اگرنه نمیدن

یا رب العالمین
سلام دوستای گلم، هرکس جواب سوالمو می دونه میشه راهنماییم کنه من قرص لووتیروکسین رو هر روز به صورت ن ...

سلام خوب هر۱۲ ساعت بخورن منم دقیق سرساعت میخوردم اخه چه ها گفتن دقیق نباشه لکه بینی پیدامیکنی. بعدکه قطع کردم دیدم لکه بینی که هیج یه هفته بعد پریودشدم ایندفعه دوتایی و۳تایی بود حدود ساعت ۱۱صبح میخوردم باهم

یا رب العالمین