2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
سلام به همه، بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم و ساک و کیسه زرده و جنین را دیدیم😍البته قلبش رو نتونستی ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکر انشالله که صدای قلبشم میشنوی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اره من روز ۱۴ ۱۴۰بود الانم گل پسرم کنارم خوابه😍

عزیزم جنینت چند روزه بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یکی از دوستام خودش مشکلی نداشت اما اسپرم شوهرش صفر بود اما حامله شد به شوهرت ویتامینcوeو اسیدفولیک ...

عزیز دلم هیچ دکتری دارو نمیده میگه نمونه برداری فقط.حتما اون دوستان شوهرش تحرکش صفر بوده یا مورفولوژیش ک با دارو حل شده .من شوهرم اصلا اسپرم نداره ولی خودم پنج ماهه چیزای مقوی بهش میدم ک شاید فرجی بشه 

میخواستم ببینم بابار اول خیلی فرق داره؟ شمابازاول که انتقال دادین گرفت؟ یا طول میکشه

عزیزم من سری اول اره گرفت..الان پسرم ۶سالشه

این سری هم فرقی نکرده..حالا یک هفته دیگه مشخص میشه ک آزمایش بدم..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ببخش نارحتت کردم خودم هر بار میخونم دلم میشکننه و گریه میکنم

نه عزیزم خیلی قشنگ بود از اعماق وجودم همشو تجربه کرده بودمو حس میکردم انگار من نوشته بودمش انقد بهم نزدیک بود. انشالله بزودی زود خدا دلتو شاد کنه و مامان بشی ایشالله بحق پنج تن هیچ زنی این دردایی که ماها تو این سالهای انتظارمون کشیدیمو نکشه 💙💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزيزمييييي، انشاالله به زودي من برات ذوق كنم مهربوووون😍😍😘😘

قربونت برم عزیزم ❤❤😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم خیلی قشنگ بود از اعماق وجودم همشو تجربه کرده بودمو حس میکردم انگار من نوشته بودمش انقد بهم ...

عزیز دلمی انشالا واسه خودتم همینطور .ببخش شما میشناسید کسی ازو اسپرم باشه بچه دار شده باشن

سلام عزیزم چند تا جنین انتقال دادید با کدوم دکتر خداروشکر که که به خواستت رسیدی ❤

یبار ۳تا انتقال داد منفی شدم یبارم ۲تا منفی شدم دیگ اینبار خودم طبیعی باردار شدم.دکتر اسکوئیان مشهد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اي جانم خدا حفظشون كنه الهي😍براي شما تو ان تي جنسيتشو گفت؟ من اينكه سنشون متفاوته؟ براي من دو روز ب ...

ممنون عزيزم

خدا جوجه هاي شما رو هم حفظ كنه

نه براي من تو ان تي جنسيت روتشخيص نداد

تو غربالگري دوم گفت جنسيت

آره براي منم از اول سه روز فرق داشتن

خداروشکر عزیزم ...اره یادمه ...ناخواسته بدون هیچ رژیمی باردار شدی؟روزای تخمک گذرایت بود یا نه؟چه خوب ...

اره بدون اینک بخام چیزی رعایت کنم ..اصلا نمدونم کدوم شب بوده حتی همسرم هیچوقت کامل نمیریخت مثلا جلوگیری طبیعی داشتم اون ماه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...