2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044488 بازدید | 684391 پست
عزیزم وزنشو مگه نزده ۳۵۰۰؟ این که پایین نیست اصلا بعدم ۳۸ هفته و ۵ روز مگه کمه؟

میگه این وزنی که زده درست نیست خواهرم تا دو هفته پیش آب دور جنینش زیاد بود حالا این سونوی آخر طبیعی شده دکترش میگه چون آب دور جنین تازه طبیعی شده پس جنین تازه شروع به وزن میکنه و ریه کامل میشه امروز قرار بود سزارین بشه بخاطر این حرف گفته بمونه ۱۶ خرداد خواهرم هم خیلی حالش بده و پاهاش وحشتناک ورم کرده این امپولم نگران شدم تو ۳۹ هفته و چند روز اونم یه روز قبل سزارین گفته باید بزنی.

دکتر خیلی خوبی هم هست موندم تزش برای این کارش چی بوده

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیییزم انشالله به زودی خودت تجربه میکنی میای برامون تعریف میکنی 😍😍😍

الهی روزی تمام منتظرا .بخدا حتی تصورشم شیرینه .دارچین جونم ان شاء الله سلامت گل دختراتو بغل بگیری

ممنونم عزیزم توروخدا اینجا کسی بوده شوهرش آزو اسپرم باشه ولی بچه دار شده باشن

یکی از دوستام خودش مشکلی نداشت اما اسپرم شوهرش صفر بود اما حامله شد

به شوهرت ویتامینcوeو اسیدفولیک و زینک پلاس 

با داروهایی که دکتر میده بخوره حله

میگه این وزنی که زده درست نیست خواهرم تا دو هفته پیش آب دور جنینش زیاد بود حالا این سونوی آخر طبیعی ...

اهان. نظراتش خیلی تخصصیه. خوب ۴ روز مونده. الان بستریه؟ فشارش اوکیه؟

انشالله به سلامت زایمان میکنه. دکترش لابد میدونه یه چی میگه❤️

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خا ...

چقدر حرفای دل من بود خوندمو اشک ریختم😭😭😭😭😭 ایشالله روزی همه ما مامانای منتظر نی نی های صحیح سالم بشه بزودی زود.

در اندک من تویی فراوان یارب..
هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خا ...

متاسفانه خیلی ها حسابت نمی کنن تولد همه دعوتن به تو نمیگن. اخه میخواستیم بچه ها بازی کنن خوش بگذرونن. چند روز خونه تنها باشی کسی زنگ نمیزنه کجایی ولی هر روز احوال بچه دارها رو می پرسن 😔

خدایا شکرت
بله چون طبعش گرمه زیاد نخور

جالبه که بدونید طبع سیر سرده،منم قبلا فکر میکردم گرمه،اما من شنیدم سیر و پیاز خام زیاد خوب نیست،خطر نداره ها،اما کم خوردنش خیلی بهتره

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...