2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست
آره خیلی بزرگه من اینقد قرص دارم اینسری که همشون رو ساعت تنظیم کردم😊. منم اگه یادت باشه اووابوست می ...

عزیزم ذهنت رو درگیر نکن فکر نکنم وقتش خیلی تاثیر داشته باشه

آره بنظر منم اینوفولیک برای کیفیت تخمک خیلی خوب جواب میده فقط چون اسیدفولیک داره من دیگه جدا نمیخوردم قرص آهن بدون اسیدفولیک گرفته بودم

من دیگه واقعا جا ندارم ال کارنتین بخورم فقط همسرم میخوره😌

اره باید یه جور اون وسطا جا بدمش

حالا از سیلویاجون بپرسم دستورشو  چون گفت میخواست بخره و استفاده کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ذهنت رو درگیر نکن فکر نکنم وقتش خیلی تاثیر داشته باشه آره بنظر منم اینوفولیک برای کیفیت ...

نه برام فرقی نداره میخورم میره. ولی من بازم فولیک اسید ۵ میلی میخورم یعنی نمیدونستم پس دوز فولیک اسیدمو کم میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واسه همسرم رو دکترش گفت قبل غروب بخوره

عزیزم اسیدفولیک اضافه دفع میشه و مشکلی نداره

ولی حالا میخوای کمش کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم اسیدفولیک اضافه دفع میشه و مشکلی نداره ولی حالا میخوای کمش کن

اه اگه دفع میشه میخورم. البته روش زده ۲۰۰ میکرو خودم فولیک اسید ۴۰۰ میکرو دارم نهایت دیگه ۵ رو نمیخورم و ۴۰۰ میکرو میخورم 

اه اگه دفع میشه میخورم. البته روش زده ۲۰۰ میکرو خودم فولیک اسید ۴۰۰ میکرو دارم نهایت دیگه ۵ رو نمیخو ...

اگه کم خونی نداری یک میلی گرم روزانه بسه

من چون کم خونی دارم ۵ میخورم تو پرگناکرم که داره

اره دکتر بهم گفت که اضافه جذب نمیشه 

اگه کم خونی نداری یک میلی گرم روزانه بسه من چون کم خونی دارم ۵ میخورم تو پرگناکرم که داره ار ...

نه ندارم حالا کم میخورم یه دو روز در هفته هم ۵ رو میخورم. ❤

شما چه علائمی داشتی؟ من دیروز تب و لرز و بدن درد داشتم دکتر استامینفون داد .امروز خوب بودم .ویتامین ...

من فقط کمی آبریزش بینی و چشم داشتم و خیلی کم سردرد .اصلا تب نکردم .صبح ها کمی گلوم می گرفت که با آب نمک غرغره کردن خوب میشم .دکتر به منم گفت اگه بدم درد داشتی استامینوفن بخور همین 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ارزو جون چطور شد گرفتي اخه دختر مايعات بيشتر بخور هيچي مثل مايعات كمك نميكنه 

چی بگم بخدا .شوهرم با دوستش رفت تا زنجان و قرار شد شب دیر بیاد .خانم دوستش واسه اینکه من نترسم شب اومد پیشم تنها نباشم .دو روز بعدش بهم گفت کروناش مثبت شده اگه علائم داشتم سریع تست بدم در حالی که خودش اصلا اون شب که پیش من بود علائم نداشت هیچی و ما با فاصله نشستیم .بعد از دو روز علائم منم شروع شد تست دادم مثبت شد .خیلی مایعات میخورم ولی دم نوش و ....اصلا .دیگه امید به خدا .واسه خودم نمی ترسم بیشتر بخاطر بچه ام میترسم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم جواب ندادین.علائمتون چی بود برام مهمه.من گلودرد ندارم آبریزش بینی هم ندارم

من تب و لرز و بدن درد نداشتم فقط کمی آبریزش بینی و گرفتگی بینی داشتم و خیلی کم سر درد که حتی استامینوفن هم نخوردم .صبح ها گلوم حالت گرفتگی داشت که با آب نمک غرغره کردن رفع میشد .اکسیژن خونم هم که رفتم متخصص داخلی ۹۷ بود 

سلام دوستان، میشه بهم راهنمایی بدید خیلی ناراحتم     من امروز 14 سیکلم هست، تو سیکل انتقال ...

لوبیا سبز هم زیاد بخور 

بخار پز کن بخور 

پی ار پی هم ضخامت رو زیاد میکنه 

همچنین تزریق آمپول ,gcsf داخل رحم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود