2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
خب خداروشکر     پس امیدوارم باشم که مثل شما ضخامتم بالا میره، میگم این استروژن که گفتی قرص ...

ببین استرادیول هم نوعی استروژن هست، انگار استروژن باعث افزایش ضخامت میشه، زیاد میشه عزیزم ان شالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گفته از فردا امپول بزنم تا دوشنبه میشه ۴روز

درسته عزيزم، همون صبح انتقال هم برات ميزنن. انشاالله به سلامتي جوجه هاتو مياري خونه و با بتاي عالي خوشحالمون ميكني😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمی دونم والا، بس که فکر کردم دارم خل میشم    

بخدا بالا میره

به قول دکترم میگه نمیدونم شماها چرا انقدر حساسین منظورش این بود چیزی رو که نمیدونین انقدر در موردش حرص میخورین

میگفت با ضخامت پنج و شش دهم برا یکی از بیمارام انتقال دادم دوقلو حامله ست

اون بالا سری باید بخواد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی گلم. فکر کردم معده باید پر باشه من روزی دوتا میخورم از فردا با معده خالی میخورم. البته من واسه ...

البته چند دقیقه بعدش صبحانه میخورما چون دیدی که کپسولش درشته معده خالی بمونه اذیت میکنه

بنظرم خوب باشه چون خونرسانی رو خوب میکنه 

راستی من پانکچر اول که مرتب اینوفولیک خوردم کیفیت تخمکام بهتر از سری دوم بود که اووبوست خوردم 

ببین استرادیول هم نوعی استروژن هست، انگار استروژن باعث افزایش ضخامت میشه، زیاد میشه عزیزم ان شالله

ممنون عزیزم، انشاءالله

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
پس چرا من با معده پر میخورم😂😂 من بعد صبحانه ناهار قبل از خواب میخورم روزی سه هزار میلی گرم

والا منم از امروز شروع کردم با معده پر میخورم. پس سه تا میخوری من دوتا میخورم یکی هم به همسرم میدم. آخه روش نوشته بین وعده های غذایتون بخورید آدم نمیدونه چه کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
البته چند دقیقه بعدش صبحانه میخورما چون دیدی که کپسولش درشته معده خالی بمونه اذیت میکنه  بنظرم ...

آره خیلی بزرگه من اینقد قرص دارم اینسری که همشون رو ساعت تنظیم کردم😊. منم اگه یادت باشه اووابوست میخوردم ولی اونجوری شد.اینسری دیگه نخوردم ولی اینوفولیک خریدم دارم روزی دوتا میخورم 

بخدا بالا میره به قول دکترم میگه نمیدونم شماها چرا انقدر حساسین منظورش این بود چیزی رو که نمیدون ...

درسته عزیزم، می دونی بیشتر چون اواسط سیکلمم هست میگم نکنه برای بالا رفتن ضخامت دیر باشه، میگم اگه بالا نره دیگه فقط تا 24 سیکل فرصت دارم، بعدش دیگه انتقال نمیدن، نیلو با بدبختی این استرادیولا گیر آوردم، اگه بدونی چقدر گشتم، دوس ندارم کنسل شه، بازم اون ته ته های دلم از خدا میخام هرچی صلاح خودشه، مگه میشه به زور ازش خواست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
والا منم از امروز شروع کردم با معده پر میخورم. پس سه تا میخوری من دوتا میخورم یکی هم به همسرم میدم. ...

من الان خوندم نوشته بین وعده های غذایی و قبل خواب

اره ۳ تا میخورم

ال کارتنین هم سفارش دادم🙈

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اهان ممنون از توضیحات انشاالله حتما میگیره منم کیفیته جنینم گفتن نه خوبه ن بده برا همین منم ترجیحم ا ...

بسلامتی انتقال بدی 😍 و زودی مامان بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من الان خوندم نوشته بین وعده های غذایی و قبل خواب اره ۳ تا میخورم ال کارتنین هم سفارش دادم🙈

من دیگه واقعا جا ندارم ال کارنتین بخورم فقط همسرم میخوره😌

درسته عزیزم، می دونی بیشتر چون اواسط سیکلمم هست میگم نکنه برای بالا رفتن ضخامت دیر باشه، میگم اگه با ...

بهت قول میدم بالا میره فقط روحیه تو حفظ کن بخواب که صبح با انرژی بری واسه یه پیاده روی خوب

اصلا نگران استرادیول نباش انشالله مثبت میشی بخدا خودم تک تک داروخونه های اینجارو  میگردم واست پیدا میکنم میفرستم برا بعد مثبت شدن

فعلا اصلا به این چیزا فک نکن