2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
بچه ها شما از چندروز قبل انتقال پروژسترون زدید؟

بستگي داره جنينات چند روزه باشن. اگه جنينات بلاست باشن، پنج روز قبل از انتقال بايد بزني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من روز هفتم  ضخامتم ۷ بود.پروژسترون از ۴ روز قبل از انتقال  زدم دکتر تشخیص داد ۱۱ انتقال ب ...

منم امروز هشتم بود خواست شنبه انتقال بده که تعطیل بود خکرد به دوشنبه اگرنه‌منم ۱۱سیکل میشد

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگي داره جنينات چند روزه باشن. اگه جنينات بلاست باشن، پنج روز قبل از انتقال بايد بزني

خوب من جنینام ۳روزه هستن قرارهم نبوده بلاست بشن.یعنی من ۴روز زودتر میزنم نمیشه ۳روزه انتقال داد؟

یا رب العالمین
حضوری رفتی ؟ خواستم بگم حضوری برو رو نسخه میدن چون میخوان پزشکاشون رو حفظ کنن نسخه دکتر نقاب رو حتما ...

اره حضوری رفتم چند روز پیش رفتم نسخه بهش دادم گفت نداریم دوباره زنگ زدم گفت نداریم دیروز دوباره زنگ زدم گفت داریم نسخه نبردم معلوم نیست چطوریه 

نه بابا ما مام هم که میریم یه بار سونو میکنن دارو میدن یا از سیکلای قبل استرادیول میدن صبح و شب ۴ تا ...

دکتر من میگه حتما دوم پریود همون سیکل باید سونو کنم یوقت کیست نداشته باشی 

یا رب العالمین
عزیزم منم روز دو سونو شدم رفت تا روز ۱۲، تازه بهم استرادیول هم کم داده بود نسبتا

خب خداروشکر   پس امیدوارم باشم که مثل شما ضخامتم بالا میره، میگم این استروژن که گفتی قرصه برای افزایش ضخامت؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خوب من جنینام ۳روزه هستن قرارهم نبوده بلاست بشن.یعنی من ۴روز زودتر میزنم نمیشه ۳روزه انتقال داد؟

چرا عزيزم شما احتمالا جنينات سه روزه انتقال ميدن. يا سه تا ميزني يا چهارتا. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم ان شاالله که خبر بارداریتو بدی 

ممنونم عزیزم😘

آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی گلم. فکر کردم معده باید پر باشه من روزی دوتا میخورم از فردا با معده خالی میخورم. البته من واسه ...

پس چرا من با معده پر میخورم😂😂

من بعد صبحانه ناهار قبل از خواب میخورم

روزی سه هزار میلی گرم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلامت باشی روزی که میخاستن فریز کنن منشی یکی از جنین شناسارو از داخل ازمایشگاه صدا زد که باهام حرف ...

اهان ممنون از توضیحات انشاالله حتما میگیره منم کیفیته جنینم گفتن نه خوبه ن بده برا همین منم ترجیحم اینکه ۳ روزه انتقال بدم