2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم والا نمیدونم چقد تاثیر داره تو مثبتی برا آمادگی رحمه من خودم گرفتم ولی خب منفی شدم منظورم ...

عزیزم روز چند براتون انتقال دادن؟ منم روز 10 ضخامتم ده بود و روز 18 انتقال دادن همش فک می کنم نکنه دیر بوده و ضخامتم زیاد بالا رفته و منفی شدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان بنظرتون قبل میکرو برم حجامت؟؟

اگه خواستین برین حتما قبلا طبع تونو مشخص کنین. برا فک کنم مثلا بلغمی ها خوب نیس حجامتو البته اگه اشتباه نکنم.

منم هفته دیگه وقت حجامت دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان خوب هستین من دوقلو باردارم حالت تهوع داشتم بالااوردم (ببخشید)به شکمم خیلی فشار اومد  همون موقع آب زیاد اومد همراه بادرد ممکنه کیسه اب.  باشه خیلی نگرانم😭😭😭😭😭نمیدونم چکار کنم 

سلام بچه ها نمی دونید علت اینکه حاملگی خارج رحمی میشه چیه ؟؟؟ یکی از دوستام حاملگی هاش همش خارج رحم ...

احتمالا لوله هاش گرفتگی داره که خارج نمیشه بنظرم اول بره عکس رنگی ببینه وضعیت لوله ها چجوریه