2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه من اومدم برای دیدن ساک بارداری منتظر انرژی های مثبتتون هستم برام دعا کنین❤️❤️❤️

اي جانم بسلامتي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دکتر میخواد یه دفعه با سونو قلب غافلگیرت کنه .یهو شاید هم دیدی دو تا بودن 😍😍

واي فك كن دوتا باشن، يعني شوهرم عروسيش ميشه دوباره😂😂 انقد كه دعا ميكنه دوقلو باشن😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات بشم خوش قلب من  انشاالله که هرچی که مد نظرته به بهترین شکل خدا برات رقم بزنه قربونت  ...

عزيز دلمي، مرسي مهربون😍

سلام خانما کسی انتقال جنین دومرحله ای انجام داده میشه توضیح بدین درمورد شرایطش و اینکه شانس موفقیتش ...

انتقال ۲مرحله ای اول یه ۳ روزه انتقال میدم ۳ روز بعد ۲تا ۵روزه انتقال میدن که شانسو خیلی بالا میبره عزیزم ولی دکتر من میگفت برای کسایی که چند بار شکست لانه گزینی دارن انجام میدن 

شمادکترتون‌گفته چقدر ویتامین دی بخوری؟

من دکتر فعلا نرفتم خودم میخورم روزی یکی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چه خوب که پیدات کردم🙂،منم با دکتر آقا حسینی هستم،میشه بگی کارش چطوره؟ ممنون میشم

شروع کردی کاراتو  دکتر خوبیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مگه چندسالتونه؟برای منم نوشته ولی هنوز فرصت نکردم برم انجام بدم.

۳۶ سال 

ذخیرم زیر یک هست 

اما فکر میکنم وقتی خودم با دو سه تا تخمک مشکل ندارم تو سیکل برم دکتر هم نباید مدام این ذخیره و سن رو بکوبه تو سرم 

به خدا انقدر حالم بده 

Dfi34. چرا الهی بمیرم اینقدر سینال و هاش سی جی زد پارسال حدوده هشت ماه تحت درمان بود اما فقط شکمش بز ...

یخ میزاشت ای خداا

۳۶ سال  ذخیرم زیر یک هست  اما فکر میکنم وقتی خودم با دو سه تا تخمک مشکل ندارم تو سیکل بر ...

دکتر طاهری تو مام اصلا ازمایش ذخیره نمیگیره میگه مریص استرس میگیره شما قبلن میکرو کردین الان دکترتون کیه . 

عزیزم اگه کیفیت تخمک‌خوب نبود که جنین  تشکیل نمیشد، یا کیفیتش پایین میشد

دقیقا منم همینو میگم اما قبول نداره میگه از نظر من تو نمیتونی تخمک خوبی داشته باشی 

نمیدونه تکرار این حرفش چقدر حالم رو بد میکنه 

دیروز مجبور شدم شوهرم رو هم پیش دکتر مشایخی ببرم تا کامل براش توضیح بده که من دیگه نمیتونم طبیعی باردار بشم و برای ivfهم خیلی وقت ندارم 

خیلی برام سخت بود مخصوصا که بعدش همسرم هیچ حرفی نزد فقط رفت تو خودش حالا ببینم فردا پس فردا فرصت مناسب پیدا کنم باهاش صحبت کنم با اینکه من بارها گفته بودم اما انگار باورش نشده بود یا فکر میکرد من دارم بزرگ جلوه میدم و چیز خاصی نیست یه دفعه شوکه شد

هروقت میگفتم بچه میگفت هرزمان اراده کنیم میشه 

دلم براش سوخت

توروخدا خیلی برامون دعا کنید 

حال روحیمون خوب نیست خودمون رو پیدا کنیم

2810