2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044357 بازدید | 684381 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای واقعا خیلی بده برای مرکزی با اون همه تبلیغات و هزینه های گزاف از ده نفر فقط یه نفر مثبت شه...خدا ...

براي پول جمع كردن اول نميكن شانس كمه مبكن شانس بارداري ٥٠ درصد ولي وقتي منفي بشي ميكن جنين ضعيف ميشه شانس١٠ درصد نسبت به اي وي اف معمولي كمتر ميشه يعني اي وي اف ٤٠ درصد ما ٣٠ درصد ولي روز سونو انتقال عليرضايي كه شگردت عزيزم كفتنه كفت خب جنين پسر عالي رحم عالي شانس بارداريت ٥٠ درصد به جان دخترم اين حرفش بود الان ويس فرستاده كه عزيزم تعيين جنسيت جنين ضعيف ميشه ١٠ درصد شانس بارداري كم ميشه حالم بد ميشه از اين همه دروغ تعيين جنسيت ها براشون خوبه  ١٢ ميلبون بيشتر هزينه مبكنيم براشون نفع داره

براي پول جمع كردن اول نميكن شانس كمه مبكن شانس بارداري ٥٠ درصد ولي وقتي منفي بشي ميكن جنين ضعيف ميشه ...

خواهرم چپ وراست بهم بد وبيراه ميكه كه  با شانس ٣٠ درصد رفتي انجام دادي 

الهی، خیلی سخته، برو دخترت رو بغل کن ، خدا حافظ جمع سه نفریتون باشه، ان شالله که به زودی خودش جمعتون ...

ممنون عزيزم ولي بعضي وقت ها يه تلنكر لازمه تو زندكي كه بفهمي يه جيزي رو زوري نخواي من اشتباه كردم مثل اين همه ادم رژيم ميكرفتم ميكفتم خدا هرجي دادي شكرت نه اينكه بكم  فقط پسر 

ممنون عزيزم ولي بعضي وقت ها يه تلنكر لازمه تو زندكي كه بفهمي يه جيزي رو زوري نخواي من اشتباه كردم مث ...

عزیزم الان هم پشیمون نباش از انجام این کارت، شاید بعدا پشیمون میشدی که چنین راهی بود برات و امتحان نکردی

الان هم کلی وقت داری تا بارداری طبیعی داشته باشی

سلام عزیزم.خوبی؟نی نی ها خوبن؟چیکا جون من شنبه باید بدم برای سرکلاژ .میخواستم ازت بپرسم بعدش باید چه ...

سلام عزيزم قربونت والله خبرشونو ندارم اينقدر دوست دارم برم سونو☹️☹️اخي الهي بسلامتي. ببين راستش من ٥ روز اولو خيلي خيلي رعايت كردم خداروشكر مامانم اومد پيشم كارامو برام انجام ميداد طفلي براي همين من مدام استراحت بودم حتي غذامم به پهلو دراز ميكشيدم ميخوردمو فقط براي دستشويي بلند ميشدم از روز ٥ به بعد ديگه كم كم به زندگي عادي برگشتم. از دكترمم پرسيدم گفت فقط و فقط زندگي عاديتو داشته باش اما مراقب باش مراقبت تو بارداري دوقلويي بايد دوبرابر انجام بشه همين. نه فداتشم پرولوتون نزدم هرروز روزي يدونه شياف داشتم كه هفته پيش گفت يك روز در ميان بذارم. بعدشم به مدت ١٠ روز سفكسيم ٤٠٠ خوردم

خداياشكرت....❤️ 
سلام نداجون من هنوزم اين درد پاي لعنتي رو دارم براي من طرف چپه از دكترم پرسيدم گفت طبيعيه. درد كمرمم ...

پس شمام این دردو داشتی نیلدا جونم گفت داشت مرسی عزیزه دلم 😘😘😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏