2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
منم اسید فولیک و ویتامین د3 میخوردم , اینا رو بخورم ضرر نداره؟  چون من هنوز اقدام نکردم اخر ای ...

نه ضرر که نداره ولی ویتامین دی زیادش خوب نیس .میگن دوماه قبل میکروبخوری خوبه دکتر من ۳۰ تا نوشت ازهرکدوم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك م ...

عزیزم آزمایشت منفی شد 

من دیروز رفتم پیش دکتر خودم تو شهر خودمون که یه بار باهاش مثبت شدم ،وقتی که گفتم از کجای سیکل برام ال دی شروع کردن و بعدم قطع کردن گفتن ۶ روز بعد استرادیول بخور تعجب کرد گفت چرا بهت ال دی دادن ال دی خودش آندومتر رو برا سیکل انتقال ضعیف میکنه کلی باهام صحبت کرد گفت انتقال رو یه بچه هم میتونه انجام بده 😂😂خنده م گرفته بود.گفت  این کارو نباید بکنن

خلاصه بهم گفت آندومترت رو خودم میرسونم نامه میدم برو دکتر مینو طاهری برات انتقال بده 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من دقیقا هفته پیش اینجوری شدم ندا جون تا صبح از درد پا نتونستم بخوابم فقطم یه پام بود جون دادم اما ...

دقیقا منم همینطوری شدم اره من الان احتمالا هفته ۶ هستم صبح خوب شدم ولی شب تا صبح داغون بودم از درد پا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه ضرر که نداره ولی ویتامین دی زیادش خوب نیس .میگن دوماه قبل میکروبخوری خوبه دکتر من ۳۰ تا نوشت ازهر ...

عه چه خوب ,دستت درد نکنه گلم مرسی از راهنماییت ,ان شاءالله نتیجه مثبت بگیری خانمی😘😘

نه عزيزم تكميلي نيستم

سلام عزیزم.خوبی؟نی نی ها خوبن؟چیکا جون من شنبه باید بدم برای سرکلاژ .میخواستم ازت بپرسم بعدش باید چه کارهایی کنیم مثلا اینکه استراحتمون در چه حدی باشه.دارو هم داره بعدش؟و اینکه تو هنوز اون آمپول پرولوتون رو میزنی یا نه؟

عزیزم برای عدم لانه گزینیه یکی از جنین ها علائمی داشتی؟ مثلا تا قبل از آزمایش، لکه بینی داشته باشی ...

هیچ چیه هیچ چی اتفاقن چون نمیدونستم چجوریه و منتظر دفعشون بودم چون دفع نشده بودن گفتم حتما دوتاشونم موندن خخخ ولی نگو یکیش جذب شده بوده ولی هیچ علامت یا حالتی که بخام نشونه فرض کنم نداشتم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم آزمایشت منفی شد  من دیروز رفتم پیش دکتر خودم تو شهر خودمون که یه بار باهاش مثبت شدم ،وقت ...

ببين دقيقا منم موقع انتقال متوجه شدم واقعا انتقال چيز خاصي نيست قطعا يه جاي مشخص هست كه با سونو مي بينن و همه دكترا مي دونن كه بايد كجا بزارن جنين را و فقط قسمت مهمش اينه كه با سونو باشه ، و اماده سازي رحم و خود جنين خيلي مهتره