2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
عاشقتم نغمه جون ته و توی این لرز رو درآوردی😍😍😍🤣 مامان پیگیر  خوش بحال نی نی هات😘

😂😂😂عزیزم به این که پیگیری نمیگن

من شدیدا وسواس فکری عملی دارم، بماند به وسواس نظافت

به نظرم بیچاره اون بچه ها😃

ببین الان یک زجری میکشم گاها همسرم تو این دو سه روز بخواد تو اشپزخونه کاری بکنه ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم متاسفم انشالله هرچه زودتر به مرادت برسی حتما حکمتی داشته خودتو ناراحت نکن گلم ایشالله خواست خدا ...

باور كن زماني بي بي چك زدم مثبت شد حال همسرم بد شد ريه اش دركير شده بود خيلي گريه كردم از خدا خواستم اگه اين بجه رو زوري ازت خواستم اكه ازت زوري پسر خواستم ازم بكيرش ولي همسرم رو بهم برگردون بتام منفي شد وخداروسكر الان همسرم بهتر شده  يه كم  ،دقيق  روز بعد انتقالم كرونا كرفت  ونوع شديدة متاسفانه😔😔

منً حساب كن از ٢٦ اسفند تا ٣ ارديبهشت  بيشتر بچه ها  زياد خوردن منفي شدن  من به همسرم ...

عزیزم میفهمم چه حالی داری

خیلی بده

امیدتو از دست نده انشالله اینسری مثبت میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دكتر مينو طاهري مام راضي هستين ازش؟ نشنيدم

دکترم گفت آمار مثبتاش خیلی زیاد برو پیش اون

حالا من باید از بچه ها بپرسم 

خودم نمیدونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
😂😂😂عزیزم به این که پیگیری نمیگن من شدیدا وسواس فکری عملی دارم، بماند به وسواس نظافت به نظرم بیچ ...

چه جالب حرف دلمو زدی مادرم بنده خدا همه کارارو میکنه اون مه میره بلند میشم و دوباره شروع میکنم 

خیلی حس بدیه راستش امروز روز شیشمم خیلی کلافه بودم سر نظافت عصبی شده بودم

دوباره به خودم گفتم چیزی نمونده بزار این یک هفته هم بگذره ایشالله 

بعدشم نغمه جون اگر پیامهای ۱۸بهمن به بعد رو بخونی میبینی چند نفر لرز داشتن مثبت شدن یکیش خود من ولی نمیشه به عنوان علامت قطعی بگی🌹

عزیزم میفهمم چه حالی داری خیلی بده امیدتو از دست نده انشالله اینسری مثبت میشی

جنين ندارم ديكه و خوشحالم  كلا  تعيين جنسيت براي من نحس  بود فك ميكنم زوري از خدا پسر خواستم نميدونم خودم اينطور فك ميكنم 

سلام چیکا جون خوبی؟من دیشب تا صبح از درد ساق پا نخوابیدم یعنی یه درد وحشتناک بود فقطم پای راستم با ک ...

سلام نداجون من هنوزم اين درد پاي لعنتي رو دارم براي من طرف چپه از دكترم پرسيدم گفت طبيعيه. درد كمرمم تازه يكي دوهفته ايه بهتر شده به اميدخدا از ١٢ يا ١٣ هفته به بعد دردات به مرور كمتر ميشه

خداياشكرت....❤️ 
مینو طاهری از موسسین مام هستش، دکتر قدیمی و معروفیه

کسی رو میشناسی که تحت نظرش بوده باشه

١٠ نَفَر بوديم ١نفر مثبت شده البته ميكه ازمايش ندادم ولي مثبت شده فك كنم الان بهش پيام دادم

وای واقعا خیلی بده برای مرکزی با اون همه تبلیغات و هزینه های گزاف از ده نفر فقط یه نفر مثبت شه...خدایی هزینه هاشون خیلی سنگینه...ولی انگار تعیین جنسیت همینه هانا جون خیلیااااا منفی میشن

در کل بیمه تامین اجتماعی در سال بیشتر از یکبار برای آزمایش ویتامین د با بیمه برات حساب نمیشه، اینو م ...

خودش با دهن خودش قيمتارو گفت اگر يجور ميگفت ميگفتم پس درسته اما تا ديد من گفتم چرا پس اينقدر گرفتيد درجا حرفشو عوض كرد مطمئن شدم دزدي كردن

خداياشكرت....❤️ 
چه جالب حرف دلمو زدی مادرم بنده خدا همه کارارو میکنه اون مه میره بلند میشم و دوباره شروع میکنم  ...

منم همینطورم، قبلش یک خونه تکونی اساسی کردم😅 ولی الان همه جا کثیفه😢

من که فهمیدم هیچ علامتی دلیل بر مثبت و منفی بودن نیست، فقط خدای نکرده اگر خونریزی پریودی داشته باشیم معلوم میشه شکست خورده درمانمون

لرز هم فکر کنم اونهایی که شما میگید پنج شش روز بعد بوده، من که تازه دو روزه انتقال دادم اخه