2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044359 بازدید | 684381 پست
نه سیکلام کنسل نمیشد ولی دوز داروها رو خیلی بالا میداد تا به اون حدی که باید برسم، یه چیز دیگه هم که ...

حتما این کارارو میکنم ممنونم

قبلا انقدر انگیزه و روحیه داشتم روزی سه بار پیاز زرد میپختم آبش رو میخوردم هر روز چند بار دمنوش گرم

عسل و سیاهدانه و ...دیگه هرچیزی هر کاری که فکرش رو بکنی که الحمدالله نتیجه هم داد

اما الان روحیه ندارم ولی دوباره خدا بخواد باید اراده کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دوتالچه دارم دوتاازبچه هام دختربودنش هفته ۸سقط کردم توانایی ونتلسودارم اماازلحاظ روحی خیلی خیلی ...

عزیزم من پیش دکتر کلانتری ای وی اف کردم ولی تعیین جنییت نکردم ولی بودن کسایی که تعیین جنسیت میکردن پیششون

آره گلم طبیعی هست تا وقتی تو سونو اوکی هستی نگران نباش 😉 😉 😉  من تو هفته 15 که رفتم سونو از ...

من سرويكسم ٣٥/٣ بود سركلاژ كردم بخاطر دوقلويي عزيزم . خب پس خداروشكر طبيعيه😩مرسي گلم

خداياشكرت....❤️ 
تصمیم گرفتی چی کار کنی؟میخوای ای یو ای بکنی؟

آره والا هر جوری که فک میکنم پروسه آی وی اف هم سخته برام هم پر هزینه. شرایط مورفولوژی وتحرک همسرم خیلی ضعیفه . برم با دکتر اسرافیلی مشورت کنم ببینم‌چی میگه . راضیم به رضای خدا . 

به زور نمیخوام . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ب سلامتی،یعنی میشه منم برسم ب این هفته دارو چی استفاده میکردی و استراحتت چقد بود؟ مشکلی نداشتی تو ب ...

شیما جان شما گفتی مریض دکتر مرمضی بودین رفتی اصفهان خیلی تفاوت داشت با اهواز ؟ من دکترم نقابه سه تا انتقال منفی داشتم اهواز هییییچ مشکلی ندارم خودم نه رحم نه لوله نه هورمونی نمیدونم چرا منفی میشم  دیکه درک میکنی چقد سخته یه انتقال منفی چه برسه به سه تا واقعا دیگه توانست ندارن منفی بشم خیلی مرددم برم جای دیگه یا همین اهواز ادامه بدم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بله خوردم و باردارم، منم چیز دیگه ای شنیده بودم ولی چون تاکید داشت که حتما 5 قطعه کوچیک توی پنج روز ...

دکترت کیه عزیزم؟  آناناس طبیعی خوردی یا کمپوت؟

۵تکه یعنی چقدر مثلا ۵حلقه‌کمپوتش؟ 

سلام دوستاى عزيزم

من يه سوالى داشتم ، ٢ سرى استراديول خوردم اما اندومتر من بالا نميره، امروز رفتم دكتر و بهم گفت كه اين ماه قرص نخور و هفته ديگه بيا سونو بشى، اگه باز هم جواب نداد ، هورمون تراپى انجام ميدم و نشد كه ديگه واقعا نميدونم چى ميشه؟

شما تجربه اى داريد؟؟ واقعا نميدونم چرا بالا نميره ضخامت رحمم

سلام دوستان خوبید ؟ شبتون بخیر  دوستان من ۱۵ اردبیهشت پانکچر شدم ۲۳ پریود شدم بعد الان منتظر پ ...

عزیزم بسلامتی تعداد جنینت خوبه انشالا همه بهترین کیفیت رو دارن

بعد پانکچر اکر دکتر نگفته لازم نیست بری دکتر تا دومین پریودت روز دو یا سه میری که انشالا سیکل انتقال رو شروع کنن

سلام دوستاى عزيزم من يه سوالى داشتم ، ٢ سرى استراديول خوردم اما اندومتر من بالا نميره، امروز رفتم د ...

عزیزم منم این مشکل رو دارم

شما جراحی شدین جدیدا

من بعد از جراحی اینجوری شدم

هورمون تراپی میدونی چه جوریه من نشنیدم تا حالا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم‌انشالله که به این زودی مامان میشی . جنسیتش چی بود ؟

پسر بود

عزیزم منم این مشکل رو دارم شما جراحی شدین جدیدا من بعد از جراحی اینجوری شدم هورمون تراپی میدونی چ ...

نه من جراحى نكردم، اما نميدونم چرا اينجورى شده، منم اصلا نميدونم منظورش از هورمون چى بود