2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044203 بازدید | 684364 پست
شوره جان یه سوال چرا برات سیکل نچرال انتقال میدن؟

سری قبل نچرال نبودم گفتن چون دو تا سیکل دارویی داشتی اینسری نچرال میزاریم دکتر حافظی گذاشت دکتر مشایخی ادامه داد هر دو سیکل منفی شدم متاسفانه

خدایا شکرت
از الان بگرد پیدا میکنی من تو این چند روز صدتا داروخونه رفتم تونستم چند ورق پیدا کنم یه خورده هم خ ...

ممنونم عزیزم. 3 ورق از قبلیا مونده. میترسم بگیرم اخه هنوز معلوم نیس انتقالم کی باشه  دلم نمیخواد من ک الان لازم ندارم بگیرم و کسی که تو سیکله معطل بمونه.اون موقع ک برا یکی از دوستان دنبالش میگشتم ب شوهر خواهر شوهرمم ک تو کار پخش دارو هستن سپردم. چند روز پیش زنگ زد که پیدا نمیشه فقط ی جا پیدا کرده اونم ی ماه تاریخش گذشته ولی با دکتر حرف زده گفته ی ماه مشکلی نداره  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکارکنم این پنجمین بچه ام میشه خیلی دوست داریم یهنی ارزوداریم اون چیزی که میخایم بشه اما از ...

عزیزم تنها ترین و قطعی ترین راه همون آی وی اف هست البته روشهای دیگم هست منتها با توجه به شرایط شما ریسکه منم دوتا دختر داشتم و چون نمی خواستم ریسک کنم پسرمو آی وی اف کردم اصلا هم ترس نداره جز اون مراحل اولیش و انتقالش مثل بارداری طبیعی میمونه نگران نباش ایشالله نتیجه دلخواهتو میگیری 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
جدا میگن اناناس خوب نیستششما خوردین باردارین

بله خوردم و باردارم، منم چیز دیگه ای شنیده بودم ولی چون تاکید داشت که حتما 5 قطعه کوچیک توی پنج روز اول انتقال تون بخورین منم اعتماد کردم و خوردم، بعد یه نفر برای بار دوم اومده بود واسه انتقال میگف من دفعه اول نخوردم و بتام رفت بالا و بعد افت کرد و دکتر بهم گف اشتباه کردی که نخوردی، نمیدونم چقدر تاثیر داره ولی خب رو حساب حرف پزشکم من خوردم

یعنی ۴تا بچه داری؟خدا برات حفظشون کنه  حالا که خیلی دوست داری و توانایی مالیشو داری برو سراغش

الان دوتالچه دارم دوتاازبچه هام دختربودنش هفته ۸سقط کردم توانایی ونتلسودارم اماازلحاظ روحی خیلی خیلی داغونم وتوانایشوندارم بخصوص دکترنصرگفت شناس اصفهان خیلی باخرفاشون ناامیدنباش کردوبعدشم دکتری که تومرکزبودودومرحله رفتم پیششون وقراربودامپول آینده داروبگیرم ازبس برخوردکردن کلامنصرف شدیم البته من خودم دیگع بچه نمیخام اماشوهرم هیچ جوره راضی نمیشه  وپسرمیخاد میخام دوباره شروع کنم من میخاستم پیش دکترکلانتریااحمدی برم ولی میگن برای تعین جنسیت کار نمیکنن 

عزیزم کجا میری واسه کارای طب سنتی منم دوس دارم امتحان کنم

من تبریزم عزیزم. نمیدونم شما کجا بودین. من مطب مامایی طهورا میرم تو خیابان گلگشت. به قول دوستان داریم به هر چیزی چنگ میزنیم برا اخرین نی نی مون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جالبه ما که به هر دری میزنیم اینم امتحان میکنیم خوشمزه هم که هست😂😂

منم هر بار دفعات پیش میرفتم دکتر میگف ضخامت نازک، اصلا دیگه حفظ بودم که اینبارم همینو میگه، ولی بنظرم پیاده روی هم در حد 20 دقیقه در روز در حد 3 ماه خیلی موثره برای من جواب داد

عزیزم تنها ترین و قطعی ترین راه همون آی وی اف هست البته روشهای دیگم هست منتها با توجه به شرایط شما ر ...

شما با اولین انتقال باردار شدی چند جنین انتقال دادین دکترتون کی بود عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
الان دوتالچه دارم دوتاازبچه هام دختربودنش هفته ۸سقط کردم توانایی ونتلسودارم اماازلحاظ روحی خیلی خیلی ...

چطوری کار نمیکنن؟ تعیین جنسیت رو زمانی که میخان تخمک بگیرن و لقاح بدند ازتون میپرسن ربطی به پزشکتون نداره اصلا، پزشک هم اون چیزی که جنین شناس آماده کرده رو انتقال میده

سری قبل نچرال نبودم گفتن چون دو تا سیکل دارویی داشتی اینسری نچرال میزاریم دکتر حافظی گذاشت دکتر مشای ...

الان جنین داری

چیکار میخوای بکنی،کی انشالله انتقال میدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد