2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044422 بازدید | 684389 پست
اول دکترم معترف بود ...دومین انتقال انصاریپور 

چند تا جنین انتقال دادی عزیزم دکتر انصاری برات چسب جنین هم تجویز کرد داروهای انتقال چی داد عزیزم دکتر منم انصاری پور هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنونم عزیزم. 3 ورق از قبلیا مونده. میترسم بگیرم اخه هنوز معلوم نیس انتقالم کی باشه    دلم ...

خب عزیزم مگه چند ورق میخوایم بگیریم بعدشم ما هم تو این چند ماه انتقال میدیم بعدش دم انتقال گشتن ازین داروخونه به اون داروخونه کلی استرس زاست

حالا بگرد یکی دو ورق دیگه هم پیدا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تبریزم عزیزم. نمیدونم شما کجا بودین. من مطب مامایی طهورا میرم تو خیابان گلگشت. به قول دوستان داری ...

انشالله که به زودی جواب میگیریم

خوراکی چیا گفت بخوری منظورم‌گرمی هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره گیاهین. از شیمیای ها هم مترونیدازول و زینک پلاس رو گفتن استفاده کنم. برا همه چی هم عفونت هم طبع ...

ایشالا که عزیزم خوب باشه. من که بیشتر آخرش لک بینی دارم. بعد با توضیح شما رحمم گرمه. اما تو مزاج شناسی گفت رحمت سرد شده و کبذ و طهال هم مشکل پیدا کرده و مستعد کیست سینه شدی

منم هر بار دفعات پیش میرفتم دکتر میگف ضخامت نازک، اصلا دیگه حفظ بودم که اینبارم همینو میگه، ولی بنظر ...

منم پیاده روی میرم حتی بعضی روزا ۲ ساعت

عزیزم یعنی آندومترت رشد نمیکرد و سیکلات کنسل میشد

چرا این مشکل برات پیش اومده بود؟حتی با استرادیول هم رشد نمیکرد؟

الان جنین داری چیکار میخوای بکنی،کی انشالله انتقال میدی؟

گفتن دو ماه بعد هر چند بودجه هم نداشتیم. ماه بعدی ویزیت برم ببینم چه دستوری میدن دو تا جنین برام مونده 

خدایا شکرت
@زینبی_بابا    سلام عزیزم حالت چطوره خوبی؟ داشتم پیامایی ک این مدت دایرکت بهت دادم رو م ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 

ان شاالله محکم به دلت بچسبن و مامان بشی 

عزیزم هر وقت اینجام با تمام ذوق و شوق میام 

گلم من اصلا به علائم توجه نداشتم و همش عین زمانی بود که قرار بود پریود بشم

هیچ پرهیز غذایی و هیچ استراحتی نداشتم تازه برعکس فعالین اون دو هفته خیلی بیشتر از قبل بود، کلی پیاده روی و پله و اینا میرفتم، سر کار میرفتم و... 

گفتن دو ماه بعد هر چند بودجه هم نداشتیم. ماه بعدی ویزیت برم ببینم چه دستوری میدن دو تا جنین برام مون ...

الهی که خودت تو این فاصله طبیعی حامله میشی و نیاز نباشه دیگه بری

منم پیاده روی میرم حتی بعضی روزا ۲ ساعت عزیزم یعنی آندومترت رشد نمیکرد و سیکلات کنسل میشد چرا ا ...

نه سیکلام کنسل نمیشد ولی دوز داروها رو خیلی بالا میداد تا به اون حدی که باید برسم، یه چیز دیگه هم که هس با خوراکی هایی که میخوری خوب رحم رو گرم کن، مثلا من این 3 ماه اصلا برنج رو سفید نمی خوردم، یا زیره یا شوید بهش بزن، گوشت رو حتما پور زنجبیل یا زنجبیل تازه بهش بزن، یا اگر طعم سیر را دوست داری بهش بزن تا سردیش رو بگیری، من هر شب 4 تا قاشق غذا خوری شیره انگور رو توی آب حل میکردم و می خوردم، آجیل هم زیاد بخور بخصوص گردو عالیه

@زینبی_بابا   سلام مادر مهربون😘 عزیزم امروز رفتم سونو ۶هفته ۱روز زده با تاریخ آی وی اف۳روز ف ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 دیدی گفتم میبینیش 😁😁😁😁

این اختلاف تاریخ کاملا طبیعی هست چون الان اون قدر اندازه جنین کوچک هست که احتمال خطا بالاست

منم سه روز اختلاف داشت 

من چون لکه بینی داشتم حدودا 20 روز آمپول زدم که تقریبا 12شب، شبی دوتا میزدم و یک شیاف

بعدش شد 8 شب یک آمپول و یک شیاف و بعد دو شیاف داشتم تا هفته 12 و بعد به خاطر شرایطم تا هفته 35 هر شب یک شیاف داشتم 

و دو هفته هم به خاطر سرکلاژ مجدد آمپول داشتم

من جای شما بودم یهو قطع نمیکردم، کم کم و جایگزین شیاف میذاشتم تا حدودا هفته 12 که اگر سونو اوکی بود، اون وقت قطع کنی

زينبي جان وقتي سرپا ميمونم احساس سنگيني تو قسمت واژن دارم اين طبيعيه عزيزم؟١٤ هفته و ٣ روزم

آره گلم طبیعی هست تا وقتی تو سونو اوکی هستی نگران نباش 😉 😉 😉 

من تو هفته 15 که رفتم سونو از 33.5 شده بود 28 که دکترم گفت ریسک نمیکنم و سرکلاژ کردم