2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
اره هزینه ها چندین برابر شده ....ادم میترسه ولی به قول شما نهایتا باید توکل کرد به خدا ....ایشالا نت ...

من کرونا گرفتم کل برنامه هام به هم ریخت تازه دو روزه ال دی شروع کردم البته تیروییدمم به هم ریختس به خاطره کرونا قرصمو نخوردم انشالله اگه تیروییدم نرمال بشه ماه بعد همه ی کاراشم کردم تاییدیه ی جنین شناسو ورضایت نامه ولی هیچ کار اوس کریم بی حکمت نیست میخوام این ماه کمیم وزنمو بیشتر کم کنم

اگه توسیکل انتقالی مترونیدازول راسوال کن.من مامای دکترم گفت نخورم‌. من هیچ وقت لکه بینی نداشتم فقط ...

نه عزیزم هنوز سیکل انتقالو شروع نکردم. بعد تموم شد این ها ان شاالله شروع می کنم. با حرف ایشون بستگی داره لک بینی تون اول پریود باشه یا اخرش. اولش باشه سرده . اخرش باشه گرمه. من متاسفانه هم اولش دارم هم اخرش  

اره نقاط خاص میذارن مث اینکه. ولی نمیدونم برا همه خوبه یا نه. کاش سرخود انجام ندین یه پرس و جویی بکنین بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه توسیکل انتقالی مترونیدازول راسوال کن.من مامای دکترم گفت نخورم‌. من هیچ وقت لکه بینی نداشتم فقط ...

علتشو نگفتن ک چرا نخورین؟ منم هنوز شروع نکردم اگه مضره نخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
علتشو نگفتن ک چرا نخورین؟ منم هنوز شروع نکردماگه مضره نخورم

من به ماماگفتم‌ انگاری عفونت داشتم دوروز پیش شروع کردم مترونیدازول وپماد استفاده کنم گفت مترونیدازول را نخور پماد هم‌که پریودی بزار دفعه بعد اومدی دکتر معاینه کنه علتشو نپرسیدم

یا رب العالمین
قربونت برم عزیزم مرسی از اینکه نگرانم بودی🙏💋❤

خدا نکنه. خودم دو بار خارج رحمی داشتم برا همین هر کی میگه نگران میشم  . الهی که سر هیشکی نیاد و هر کی نی نی دار میشه بعد 9 ماه صحیح و سالم بغلش کنه.  

چیکا جون فردا صبح اگه برم بیمارستان عرفان ، بدون نوبت قبلی ازمایش از همسرم میگیرن ؟ نوبت نگرفتم  ...

اره عزيزدلم احتمال زياد ميگيرن گلم.ميخواي بابت اي يو اي زنگ بزن مطب بپرس گلم

خداياشكرت....❤️ 
جدی یعنی  آزمایش اولتون این بود؟؟؟از من روز ۱۴ انتقال ۶۵۳ بود

ازمايش اول روز ١٠ دادم ٢٨٨ بود روز ١٢ عددش ٩٧٢ بود و روز ١٤هم ١٩٧٦

عزيزم بتات عاليه نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
تو این حالت برا بعد بارداری هم دیگه نیاز به استرادیول نیس؟ یا اون موقع میدن؟

نه عزیزم نیاز نیست شاید پروژسترون دادن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد