2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044355 بازدید | 684381 پست
حق داري طبيعيه منم همينجوريم مخصوصا كه درد سينم كمتر ميشه هر روز، انشاالله ميريم صداي قلبشونم ميشنوي ...

سلام  عزیزم خوبین منم بتام مثبت شده  و دوهفته دیگه باید برم سنک قلب اگه دوس دارین شماره بدین بچهایی که تازه مثبت شدن یه گروه بزنیم تو واتس آپ از حال هم باخبر باشیم 

واااه . شما کدوم مرکز انتقال میدید ؟  من ابن سینا میرم یعنی همونجا داروخونش نداره ؟

من خودم کلینیک باروری امید،البته من که هنوز داروهای انتقال رو نگرفتم،دوستم کرج خواسته انتقال بده که گفتن قرص استرادیول نیست اصلا 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندا جون انشالله فردا با خبر شنیدن صدای نی نی هات میای اینجا و خوشحالمون میکنی، من رو هم با فکر شوم " ...

سلام عزیزم منم  مثل  شما بتام مثبت شده و دوهفته دیگه سنو قلب دارم اگه دوس دارین شمارتونو بدین تو وات ساپ گروه بزنین کسایی که تازه مثبت شدن

سلام  عزیزم خوبین منم بتام مثبت شده  و دوهفته دیگه باید برم سنک قلب اگه دوس دارین شماره بد ...

سلام عزيزم مبارك باشه🌷 راستش من از آشنا ميترسم بخاطر همين توي گروه هاي واتساپ از طريق ني ني سايت عضو نميشم🙈 هيچ كس ، حتي مامانم از درمانم خبر نداره، براي همين يكم احتياط ميكنم عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيزم مبارك باشه🌷 راستش من از آشنا ميترسم بخاطر همين توي گروه هاي واتساپ از طريق ني ني سايت عض ...

شما الان علائمی  دارید ؟؟؟من هیچ علائمی  ندارم نگرانم  هی تند تند بی بی چک میزارم ببینم هست 

باشه عزیزم. راستی شما بتاتون روز ۱۴ چند بود؟

٦٥٦ بود عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما الان علائمی  دارید ؟؟؟من هیچ علائمی  ندارم نگرانم  هی تند تند بی بی چک میزارم ببی ...

نه علائم خاصي ندارم، جز اينكه يه روز ظهر لرز كردم و چند شب پيش رحمم يه درد كوچولو گرفت، كه ميگن طبيعيه. فقط منتظرم هفته ديگه برم سونو قلب خيالم راحت بشه. 

اره راست میگی عزیزدلم. منم بادکترخودم مشورت کردم پیام دادم بهش گفتم گفت اصلا اینکه بخوای بگی نتیجه ب ...

فدات شم😘انشاله نتیجه میگیرین فقط ادم واقعا اذیت میشه بعد به دنیا اومدن هم باز درگیر دکتر و استرس میشیم.

علائمی  دارید الان

نه هيچي، حتي درد سينه هامم كم شده. شما بتات چند بود؟