2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044367 بازدید | 684382 پست
یعنی کراس مچم بالا نرفت بعد۳بار انجام دادن و ازمایش و چندماه رفت وامد به تهران بالا نیومد.بعدش که دک ...

سلام عزیزم شما انتقال چندم مثبت شدی؟ من سه بار انتقالم منفی شده نمیدونم دکترم رو عوض کنم یا نه 😔

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
واقعا همه ازمایشارو دادم سمر جون ایمنی انعقادی و کاریوتایپ هم هردو دادیم مشکلی نداشتیم عزیزم شما هم ...

ایشالله که میخواد عزیزم خدا برامون.

ببین من خودم دفعه اول دکترم کسی دیگه ای بود و چون باهاش حالم خوب نبود و استرس وارد می‌شد و روند درمانشم برام خوب نبود عوضش کردم  و چون جنینی هم پیشش دیگه نداشتم .بنظرم اگه شما هم حالت باهاش خوش نی و حس خوب نداری بهش تغییرش شاید کمک کنه ولی اگه بی دلیل میخوای عوض کنی بنظرم چون میخوای از شهر خودت جای دیگه بری برات سخت میشه من جفت دکترام تهران بودن و راهشون برام نزدیک بود واقعا نمیدونم اگه شهرستان بودم چه تصمیمی میگرفتم چون من خیلی وسواس و حساس هستم رو همه چی. اگه جنین داری بنظرمن یکبار دیگه تو شهر خودت امتحان کن ایشالله که بگیره مامان بشی خدا میدونه چقد دلم برای شماهایی که مثل من چندبار انتقال دادین و اینهمه سختی کشیدین میسوزه باور کن باردار شدن شماها هم اندازه خودم خوشحالم میکنه الهی که خدا کمکت کنه عزیزم و بهترین و موثرترین تصمیمو برای خودت بگیری و موفق باشی🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم  همچنین، امیدوارم انتقالت موفقیت آمیز باشه🧡

سلام گلم عزیزم شما تازگی هیسترو کردین؟ بهتون گفتن عمق شش کمه و خوب نی یعنی؟ قبلا که سونو شده بودی رحمت هیچ مشکلی رو نشون نداده بود؟عکس رنگیتم نرمال بوده؟ ببخشید سوالام زیاد شدن

یعنی کراس مچم بالا نرفت بعد۳بار انجام دادن و ازمایش و چندماه رفت وامد به تهران بالا نیومد.بعدش که دک ...

اره راست میگی عزیزدلم. منم بادکترخودم مشورت کردم پیام دادم بهش گفتم گفت اصلا اینکه بخوای بگی نتیجه بخشه نه فقط تیری توتاریکی هستش همین وبس. 

همون اینترالیپید وای وی اجی پیداکنم میزنم. 

خدادوقلوهای نازتوحفظ کنه دعاکن عزیزدلم برای منم خیلی دل شکسته میشم هرباریه مشکل جدید

ممنون عزیزم از اطلاعاتت فک میکردم خود دکتر زنان انجام میده اره شنیدم بعضی دکترا قبولش ندارن و میگن د ...

قربونت برم کمترین کاریکه میتونم دربرابرلطف ومحبت شماهابکنم 😊

ایشالله برای هممون خیرباشه فقط خدابخوادکه مادرشیم همین وبس. 

توام میخوای بری؟ من خودم راستش دارم منصرف میشم دکترخودم که خیلی قبولش دارم مثل دوستان گفت خیلی اثرنداره فقط تعریفه

بچه ها من این رو توی یه سایت پزشکی خوندم 

• استراحت ۱۰ تا ۳۰ دقیقه‌ای در مرکز درمانی پس از انجام عمل انتقال
  • مصرف داروهای تجویزی طبق روال قبل
  • استراحت نسبی تا ۳ روز پس از انتقال جنین و دوری از خستگی برای بالا بردن شانس لانه‌گزینی
  • مدیریت استرس و اضطراب
  • پرهیز از انجام فعالیت های سنگین
  • پرهیز از رابطه جنسی تا ۱۷ روز پس از انتقال جنین
  • نوشیدن آب فراوان و الکترولیت ها نظیر آب نارگیل و آب لیمو
  • عدم تماس مستقیم با بیماران مبتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا
  • پرهیز از مصرف خودسرانه دارو
  • مصرف زیاد پروتئین و جایگزین نمودن عسل به جای کربوهیدرات و قندها
  • مصرف غلات کامل
  • اجتناب از گرم کردن شکم و اطراف آن به‌ویژه خودداری از حمام گرم
سلام گلم عزیزم شما تازگی هیسترو کردین؟ بهتون گفتن عمق شش کمه و خوب نی یعنی؟ قبلا که سونو شده بودی رح ...

سلام سمرجان 

بله دیروز هیسترو شدم 

فکر می کنم فقط بخاطر اندازه نه، که بخاطر قوسی بودن شکلش بود که تراشیدن و بزرگترش کردن

بله من قبلا عکس رنگی گرفته بودمو گفته بودن نرماله کاملا

خب اگرم یادت باشه من دو بار با علیرضایی سونو شدم که همه ش می گفتن نرماله، قبل اونم با دکترهای متبحر دیگه.

حالا نمی دونم واقعا این قوسی بودن رحم و عمقش چقدر روی ناباروری موثره، بنظر میرسه بیشتر روی سقط تاثیر داشته باشه تا ناباروری. فقط اینکه من انتقال قبلم با عارفی عمق رحمم اندازه گرفتن و به خودمم گفتن. تا جایی که یادمه ۶ و نیم نبود بیشتر بود 🤷‍♀️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام سمرجان  بله دیروز هیسترو شدم  فکر می کنم فقط بخاطر اندازه نه، که بخاطر قوسی بودن شک ...

عجب قوسی بودن شکل رحم که باید تو عکس رنگی مشخص بشه پس چرا نگفتن تو عکس رنگیت  شکل رحم رو چی نوشته برات ؟ توضیحاتش؟ به شما از روی چی گفته بودن که آندو دارید پس؟من نمیدونم پس چرا برای من قبول نکردن هیسترو رو مگه از پول بدشون میاد چرا برای دکترا منفی شدن ما خیلی عادیه باباجان یبار منفی هم آدمو نابود میکنه چه برسه که .....

عزیزم خوبی؟؟؟ کوچولوهات خوبن؟    

راستی دخترت موقع زایمان وزنش بیشتر بود یا پسرت؟ کدومشون رفتن nicu؟

الان دست تنهایی؟ میتونی از پسشون بربیای؟