2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044346 بازدید | 684380 پست
جدی؟؟؟ والا هنوز به رویه واحد برای تغذیه بعد از جنین بهمون ندادن 

به من گفتم همه چی بخور ولی دیگه ویتامین ث عسل و زعفرون نخور چندتا چیز دیگم گفت کمتر بخور

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@زینبی_بابا     شرمنده عزیزم آزهمسرم چسبندگی نداشت؟ آخه گفتن چسبندگی داره توروخدا ببخشید ...

عزیزم من هر دو صفحه رو کامل گشتم نبود گلم😔😔😔

Agglutination یعنی چسبندگی، مشکلی که ما داشتیم

ولی گاهی liquification time اگر بیشتر از یه حدی باشه هم به فارسی چسبندگی ترجمه میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه گلم اشتباه نشه دکتر به اون دوستمون گفته بود هیسترو یعنی یه چیزی دیدن یا حس کردن بر اساس تجرب ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از جوابت🥰

آخه بعضی دوستان اینجا میگن مثلا تو سونوها چیزی ندیدن و بعد که هیسترو کردن قوس برداشتم یا مثلا پولیپ برداشتن اینا چی پس چطور میشه تو عکس رنگی و سونو این چیزا دیده نشه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
زینب جون درمان apca فقط لنفوسیت تراپی ؟ من به دکترم گفتم برام آزمایشش رو بنویسه .گفت وقتی قراره پرد ...

نه گلم کی گفته فقط لنفوسیت تراپی هست، هست لنفو منسوخ شده، نمیدونم چرا ولی گویا بر اساس تجربه یه عده انجامش میدن

حرف ایمونولوژیست رویان رو گوش کن گلم 

سمرجان توکلت به خداباشه.فکر وخیال از ذهنت بیرون کن فقط به جنبه مثبت همه چیز فکرکن و اینقدر ظرفییت بب ...

مرسی عزیزم از حرفهای دلنشینت ممنونم به خدا همه اینارو میدونم اکثرا هم مثبت فکر میکنم ولی بعضی موقع ها هم ناخواسته نگران میشم واقعا ما کفشهای آهنی پا کردیم ولی خیلی اینروزا بهم ریخته شدم دیگه احساس میکنم طاقت منفی ندارم صبرو طاقتم کمتر شده ولی چشم بازم تمام تلاشمو میکنم که این فکرارو از خودم دور کنم و ایمانمو  قوی تر کنم به خدا و خواست خدا.

بازم ممنونم عزیزم 🥰

مرسی عزیزم از حرفهای دلنشینت ممنونم به خدا همه اینارو میدونم اکثرا هم مثبت فکر میکنم ولی بعضی موقع ه ...

عزیزم منم برای آرامش روح ودلت دعا میکنم .به زودی جواب سال های انتظارت رو میبینی ان شاءالله مامان آینده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم لنفوست تراپی رو خود دکتر زنان انجام میده یا دکتر ایمونو؟ پروسش چه جوریه ؟

عزیزم دکتر برام تو دفترچه وپرونده نوشته .ازمایشگاه فرم لنفو میده دکتر تایید وامضا میکنه.ازمایشگاه وقت میده خودشون تو ازمایشگاه انجام میدن  هر روز که گفت باید باهمسرت بری.من ۳جلسه بایدانجام بدم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم منم برای آرامش روح ودلت دعا میکنم .به زودی جواب سال های انتظارت رو میبینی ان شاءالله مامان آین ...

یک دنیا ازت ممنونم ایشالله صدبرابر ثواب دعاهات برای خودت بشه و بزودی زود به مراد دلت برسی مهربون 😘

۲۳ سیکلم ۴ و نیم عملم شد تقریبا، با آزمایشها و دارو حدود پنج و دویست سیصد

کجا انجام دادین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم