2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044009 بازدید | 684354 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا این گوگل اگه زبون داشت تا حالا یه چیزی به من میگف از بس هی نگران میشم هی سرچ میکنم، هی فک میکنم ...

اي جااان دلم كاملا دركت ميكنم عزيزدلم حالا وقتي بري سونو ببينيش بيشتر بي تاب ديدنش ميشي دوست داري هر دوسه روز يبار ببيني😂من تصميم داشتم دستگاه سونو بخرم😂😂انشالله تا اخرش براي همه به خيرو خوشي بگذره😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
خدا از دهنت بشنوه با نی نی نازت برام دعا کن 

انقد دعا ميكنم كه بي دردسر باردار بشيد همگي، كه فقط خدا ميدونه🌷 درسته بعدش استرسش بيشتره ولي شيرينه، انشاالله خوش خبر بياي عزيزم🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي جااان دلم كاملا دركت ميكنم عزيزدلم حالا وقتي بري سونو ببينيش بيشتر بي تاب ديدنش ميشي دوست داري هر ...

مرسی گلم❤️❤️❤️❤️انشالله برای همه که نی نی دارن خوب و راحت بگذره، برای همه منتظرا هم زود دامنشون سبز بشه

نیکنام جان سلام توی هیسترو برات چی تشخیص دادن؟ منم دوبار انتقال منفی داشتم به دکترم پیشنهاد دادم ولی ...

اره عزیزم البته بعد از چندبار سونو سه بعدی 

گفتن پلیپ داری ۷میل 

انا دکتر بعد عمل گفت رحمت قوس داشته و نمیدونم چیکار کردیم 🙃

گفتم اول ببرمش سونوی لگنشو بده بعد واکسنشو بزنیم عزیزم،اتفاقا پسر منم خیییلی نفخ داره یعنی یه وقتای ...

ما خودمون از این گهواره های ننو درست کردیم ولی بی فایدس نفخ هم نداره که بگم بع خاطر نفخ گریه میکنه 

اي جااان دلم😍اينجور مواقع بايد قبل از سونو شيريني بخوريم من كلي ابميوه خوردم يكم چرخيد، عزيزم ترشح ...

آره عزیزم .قبل از ان تی هم این ترشحات رو داشتم دکتر که میگفت همه چی طبیعیه

2810