2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
وااا من دیشب خریدم دروغ میگه😐 قفسه اش پر بود مگه چقدر مردم‌استرادیول میخرن! شاید باید حضوری بری

چقدر نامردن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ۱۴ روز بعد انتقال نمیشه دو هفته؟

من ١٤ اسفند انتقال دادم ٢٧ اسفند رفتم دكتر ساكو ديد حساب كرد گفت ٣ هفته و ٦ روزته فرداييش كه ميشد ١٤ انتقال ٤ هفته بود حتي سحر هم اومده بود يك روز زودتر از من انتقال داده بود ٤ هفتش بود اون روز

خداياشكرت....❤️ 
نه گلم من فعلا بین دوتا دکترام پاس کاری میشم دکتر انتقالم گفت شنبه برو دکتری که زیر نظرشم گفت نه دو ...

به نظرم شنبه برو که ساک و کیسه زرده اینارو ببینی یکم دلت آروم بشه بعدش۲هفته بعد برو برای قلب

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نه من که دیگه اصلا ابن سینا نمیرم به هیچ عنوان میرم مطب حالا بین دوتا دکتر دارم تحقیق میکنم انصاری پ ...

عزیزم چرا ابن سینا نمیرید؟ از کدوم دکتر ناراضی بودین؟ 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
واقعا؟ من فکر میکردم هفته دیگه تازه میشه 4 هفته😄مرسی که گفتین هی میگفتم زیادی زود نگفته برم برای سو ...

اي جاان😂😂اينقدر حس خوبيه هي هفته ها بره جلو من دوست دارم هفته هامو طبق سونو ان تي حساب كنم حيف كه دكتر گفت طبق حساب من پيش برو🤪اره گلم ٦ هفته زمان خوبيه

خداياشكرت....❤️ 
اره باباایناروخوردماحساس میکنم شکمم پرازآبه،فقط میتونم به پشت دراز بکشم

عزیزم منم سر پانکچرم شکمم آب آورد، بیمارستان بستری شدم تخلیه کردن، بعد از تخمک کشی دارو بهت ندادن؟  قرص کابرلین و آمپول انوکسا؟ برو دکتر حتما معاینه ات کنه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جدی؟ چطوری حساب میکنین؟ منم 15 اردیبهشت انتقال داشتم یعنی الان چند هفتمه؟ 

عزیزم اینکه جنینت چندروزه بوده+۱۴+از تاریخ انتقالت تا امروز

مثلا من:جنین۵+۱۴+۲۵

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اي جاان😂😂اينقدر حس خوبيه هي هفته ها بره جلو من دوست دارم هفته هامو طبق سونو ان تي حساب كنم حيف كه ...

بخدا این گوگل اگه زبون داشت تا حالا یه چیزی به من میگف از بس هی نگران میشم هی سرچ میکنم، هی فک میکنم باید حتما یه دست و پایی بزنه تا من مطمعن شم که هستش🤣هر روز صبح دستمو میذارم زیر شکمم اول که قربون صدقش میرم بعد شک میکنم میگم نکنه چیزیش شده باشه، از جاش درنیاد یه وقت😄

2810