2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043864 بازدید | 684348 پست
خب پس نترس گلم فقط غذاهای بدون ادویه و نمک بخور و هر روز هم فشارت رو اندازه بگیر، دیگه نگران نباش&nb ...

ممنونم عزيزدل مهربون نميدونم چرا اونروز تو مطب ١٤ رو ٩ بود 😞😞

خداياشكرت....❤️ 
میدونی چی گفت.۲تا ساک دید یکیش کوچیک بود و خالی یکی با زرده.گفت شاید خونریزیت به خاطر اون خالیه است. ...

مثل من شدي تقريبا مطمئن باش اون يكي جوجتم رشد ميكنه 😍منم ٦ هفته خونريزي كردم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل من شدي تقريبا مطمئن باش اون يكي جوجتم رشد ميكنه 😍منم ٦ هفته خونريزي كردم

یعنی چیکا جونم اگر این بشه از خوشحالی دیوونه میشم  .چطوری راستی دیدم فسارت بهم ریخته

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یعنی چیکا جونم اگر این بشه از خوشحالی دیوونه میشم   .چطوری راستی دیدم فسارت بهم ریخته

اي جووون دلم حالا واسه من يدونه ني نيم ساكش يكم دفرمه هم بود دكتر اصلا اميدوارم نكرد اما زرنگ بود به اون يكي رسيد حالا هي ناز ميكنه پشتشو تو سونو ميكنه بهمون😂اره دوشنبه رفتم دكتر فشارمو گرفت ١٤ بود از اون روز چهاربار چك كردم ١٠/٥ تا ١١ بود همش نميدونم اون روز چرا بازي در اورد😐

خداياشكرت....❤️ 
میدونی چی گفت.۲تا ساک دید یکیش کوچیک بود و خالی یکی با زرده.گفت شاید خونریزیت به خاطر اون خالیه است. ...

خداروشکر کن که یه نی نی تو ساک بوده عزیزم فکر کن اگه خدای نکرده زبونم لال هردورو میگفت کوچیک میخواستی چیکار کنی تازه انشالله که اون کوچولوعه تا سونوی بعدی اینقدر بزرگ میشه و جنین و قلبشو باهم میبینی گلم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چیکا جون شاید تو مطب اشتباه گرفتن 

من اون روز اصلا حالمم خوب نبود سردرد داشتم از بيخوابي چند شب درست نخوابيده بودم نميدونم از همون بود يا نه ولي خب اون ميزان فشار نگران كننده بود ولي همون شب و ديروز و ديشب گرفتم خوب بود خداروشكر دكترم اون روز گفت چك كن خيالمون راحت بشه ممكنه اين فشار مقطعي باشه

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من امروز روز ۱۳ بود و باز هم بی بی منفی نه دلش رو دارم امروز برم ازمایش بدم نه طاقت اینکه تا ...

نگران نباش الی جون آرامشتون حفظ کن صبر کن یکی دو روز دیگه آزمایش بده❤️ مثبته ایشالا

من اون روز اصلا حالمم خوب نبود سردرد داشتم از بيخوابي چند شب درست نخوابيده بودم نميدونم از همون بود ...

انشالله که مقطعی بود و دیگه فشارت بالا نمیره بهش فکر نکن استرس و نگرانی سردرد میاره

خودت خوبي؟ كي ميري ني ني ببيني؟😍😍😍

قربونت برم گلم من خودم خدای استرسم همش میگم برم از بدم هیچ علایپی ندارم نکنه دیگه چیزی نیست زنگ زدم دکتر نوبت گرفتم میگه شنبه هفته چهارت میشه خیلی زوده چیزی معلوم نیست اما دکتر خددم گفت هفته چهار برو سونو نمیدونم چیکار کنم

2810