2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
قربونت برم گلم من خودم خدای استرسم همش میگم برم از بدم هیچ علایپی ندارم نکنه دیگه چیزی نیست زنگ زدم ...

به منم گفتن هفته چهارم بیا، البته من بیشتر برای تبدیل یکی از آمپول هام به شیاف میخام برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اي جووون دلم حالا واسه من يدونه ني نيم ساكش يكم دفرمه هم بود دكتر اصلا اميدوارم نكرد اما زرنگ بود به ...

چیکا جون برای منم یکیش اصلا تکون نمیخورد.دکتر میگفت سفت چسبیده حتی اندازه هاشم به زور گرفته.

شاید اون لحظه تو مطب استرس داشتی فشار ت رفته بالا .نگران نباش عزیزم.

منم ترشح زیاد دارم هی با خودم میگم کیسه آب نباشه

الی انتقالت فرش بود ؟چند روزه بود؟

نه اینبار فریز بود 

دیماه پانکچر شدم دوتا جنین داشتم یکیش رو فرش انتقال دادم ۳ روزه که منفی شد یکیش موند که اینبار انتقال دادم بازم سه روزه 

زنگ زدم نداشت

وااا من دیشب خریدم

دروغ میگه😐

قفسه اش پر بود

مگه چقدر مردم‌استرادیول میخرن!

شاید باید حضوری بری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من پریودی دوره فروردین بعد پاکی رفتم هیسترو پریود بعد هیسترو داروهای انتقال رو شروع کردم و انش ...

نیکنام جان سلام توی هیسترو برات چی تشخیص دادن؟ منم دوبار انتقال منفی داشتم به دکترم پیشنهاد دادم ولی گفت نیازی نی چون سونو داپلر میکنیم هربار اگه تا الان چیز مشکوکی یا مشکلی تو رحمت بود میفهمیدم بخاطر همین اینبار هیسترو نمیکنمت  چون مشکلی توی سونوهات دیده نشده و هربار رحمت عالی بوده . دیگه نمیدونم چه کنم حالا میگم نکنه لازم بوده . شما قبل هیسترو چیزی بهت گفته بودن از رحمت؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
چهارشنبه هفته آینده، منم احساساتم مثه تو هس، هی میگم یعنی هنوز سر جاشه؟ 😄

واقعا منم همینم بنظرت اگه خدای نکرده زبونم لال سرجاشون نباشن یعنی افت بتا باشه خونه ریزی داره؟یا چون ما امپول میزنیم واسه ما بدون علایم و خونریزی از بین میره؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خداروشکر کن که یه نی نی تو ساک بوده عزیزم فکر کن اگه خدای نکرده زبونم لال هردورو میگفت کوچیک میخواست ...

وای آره عزیزم.راست میگی خدارو۱۰۰هزار بار شکر.

شما چه کردی نرفتی سونو؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چیکا جون برای منم یکیش اصلا تکون نمیخورد.دکتر میگفت سفت چسبیده حتی اندازه هاشم به زور گرفته. شاید ا ...

اي جااان دلم😍اينجور مواقع بايد قبل از سونو شيريني بخوريم من كلي ابميوه خوردم يكم چرخيد، عزيزم ترشح طبيعيه منم دارم شك كرده بودم نوار گذاشتم چندتا سرفه كردم و يكي دوساعت بعد رفتم سرويس ديدم پد خشكه و خيس نيست ترشح كيسه اب مثل ادراره. بعدشم مگه تازه ان تي نبودي تو دختر اگر خدايي نكرده كيسه بود كه بهت ميگفت😒

خداياشكرت....❤️ 
وای آره عزیزم.راست میگی خدارو۱۰۰هزار بار شکر. شما چه کردی نرفتی سونو؟

نه گلم من فعلا بین دوتا دکترام پاس کاری میشم دکتر انتقالم گفت شنبه برو دکتری که زیر نظرشم گفت نه دو هفته دیگه بیا😐

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810