2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظش کنه خوبه ماشاالله میگن هفته ای ۲۰۰ گرم اضافه کنن خیلی خوبه دیگه گل پسرت خوب وزن‌گرفته خدار ...

چرا دیر نشه ی وقت 

شادن جون پسرت گریع نمیکنه؟پسر من که دیگه شبا اینقد گریه میکنه میبریم با ماشین میگردونیم میخابه باز میایم خونه بیدار میشع باید رو پام تکونش بدم یا بزاریم تو پتو تاب بدیم ی گهواره هم درست کردیم براش از این خریدنی ها هم داره ولی بی فایدس😭وقتی هم بیداره همش گریع کلا شاید در طول روز بیست دقیقه ساکت باشه وقتی بیداره همش گریه و نق نق اونم گریه های وحشتناک انواع و اقسام دارو های کولیک و نفخ و بهش میدم خودم درست کردم بازم فایدع نداره نمیدونم چکار کنم خیلی خودشو اذیت میکنه 

خدا حفظش کنه خوبه ماشاالله میگن هفته ای ۲۰۰ گرم اضافه کنن خیلی خوبه دیگه گل پسرت خوب وزن‌گرفته خدار ...

شما نمیخای ختنه کنی پسرتو ؟من که منتظرم شوهرم بیاد ببرم ختنه کنیم شاید بهتر شد گریه هاش

استرادیول خارجی داشتن؟

نه ایرانی

ندارم عزیزم

ادرسش شهرری میدان نماز داروخانه ارشاد

یه سرچ بکنید شاید پیدا کردین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم میشه لطف کنی آدرس بدی؟

شهرری میدان نماز داروخانه ارشاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا دیر نشه ی وقت  شادن جون پسرت گریع نمیکنه؟پسر من که دیگه شبا اینقد گریه میکنه میبریم با ماش ...

گفتم اول ببرمش سونوی لگنشو بده بعد واکسنشو بزنیم

عزیزم،اتفاقا پسر منم خیییلی نفخ داره یعنی یه وقتایی ۳-۴ ساعت پشت سر هم بیقراری میکنه نق میزنه گریه میکنه نمیخوابه

دکترم چهارتا داروی ضد نفخ براش نوشته ولی بیفایدست انگار

پسرت سر ساعت مشخصی اینجوری میشه؟ پسر من بعضی وقتا روز بعضی وقتا شب، آخه میگن کولیک موقع مشخصی میگیرشون

راستش منم دو روزه با پتو آرومش میکنم دیگه براش گهواره ازین ننوها سفارش دادم فعلا نیاوردن

دقیقا مثل پسرت تو ماشین آروم میشه منتها شوهرم کارش زیاده نمیرسه ببریمش بیرون

کولیک باید دورش طی بشه دارو اونقدری تاثیر نداره

وقتی مای بی بیشو باز میکنم یه کم پاهاشو به طرف شکمش جمع میکنم کمی بهتر میشه ولی همون لحظست فقط

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شما نمیخای ختنه کنی پسرتو ؟من که منتظرم شوهرم بیاد ببرم ختنه کنیم شاید بهتر شد گریه هاش

نه عزیزم تا یه ذره وزنش بره بالا

راستش قبل اینکه به دنیا بیاد تصمیم داشتم دوماهگی ختنش کنم اما چون کم وزن به دنیا اومد پشیمون شدم

گریه شون بخاطر نفخ و دل درده ختنه مگه تاثیر داره؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
باشه عزیزم برم پیش دکترم حتما بهش میگم ببینم چی میگه... اگه مثلا تیر هیسترو بکنم اونوقت با پریودیِ ...

اگه انشالله مشكلي نباشه تو سيكل بعديش ميتونيد انتقال بديد خراش هم ميشه با هيسترو داد

سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗 من فردا انتقال دارم😊 همه چیز و سپردن ب خداااا میدونم ک خدا خیر ...

سلام عزيزم انشاالله به سلامتي بري و جوجه هاتو بياري خونه و محكم به دل مامانشون بچشبن😍🌷اگرقابل باشم سر نماز يادت كردم ♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چرا دیر نشه ی وقت  شادن جون پسرت گریع نمیکنه؟پسر من که دیگه شبا اینقد گریه میکنه میبریم با ماش ...

سلام عزیزم پسرخواهرمنم مدام گریه داشت.حتی باهاشون می‌بردند بیرون نصف شبا تامیرسیددوباره شروع میکرد.خیلی اذیت بودن دکترا گفتن تا۶ ماهگی خوب میشه اما الان هرچی کولی کید وداروبود میدادفایده نداشت.بالاخره یه فوق تخصص خوب اطفال بردن که تخصصش داخلی گوارش بود.گفت این بچه الرژی پروتین داده شیرخشک مصرف کرد باشربت زانتاک خارجی  ودستور میزان شیر .حالت خوابیدن و..بچه مثل آبی بود روی آتیش آروم شد.از ۴ماهگی تشخیص دادن زودتر به غذا افتاد البته فرنی میدادتا۲سالگی تحت نظرخود ودوز داروبیشتر شدتا اینکه خوب شد.اینو همه دکترا تشخیص نمیدن.بی قراری شیرنشدن گریه های مداوم.رنگ پی پی وموارد دیگه مشخص میکنه.اگر خیلی بی قراری میکنه گریه های مداوم ببرید نشون بدین تهران بودین بگین دکتر بهتون معرفی کنم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810