2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه انشاالله به یاری خدا و دعای شما عزیزان فردا میرم انتقال❤️🌺🌹🙏

به سلامتی عزیزم

خدا پشت و پناهت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به همه، بچه هایی که مثبت شدین هنوز درد پریودی و کمر درد گاهی دارین؟ من هفته سوم انتقال هستم و ه ...

سلام عزيزم منم امروز درد دارم از ظهر، خيلي نگران شدم، ولي گويا طبيعي هست، حتي سينه هامم درد نميكنه😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزمی  آخه انقد مکمل دارم دیگه معدم نمیکشه خدایی! ولی خب جدا جدا همه رو دارم ای و دی و اینا ...

نوربیون رو واسه انتقال میزنی عزیزم دکتر خودش داد یا خودتون خریدید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها کسی هست هنوز تو تهیه استرادیول۲ میل مشکل داشته باشه؟ 

آره عزيزم اصلا گير نمياد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ببین اگر در تهیه ش مشکل داری پیام دوستیم ر قبول کن

قبول كردم عزيزم

بچه ها استرادیول خارجی هست که

آره اگه گيرم نياد ايندفعه به دكترم ميگم خارجيشو ميگيرم