2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044354 بازدید | 684381 پست
عزیزمی  آخه انقد مکمل دارم دیگه معدم نمیکشه خدایی! ولی خب جدا جدا همه رو دارم ای و دی و اینا ...

انشالله که خدا به زودی مادر دوقلو ها بکنتت دیگه وقت مکمل خوردن نداشته باشی🥰❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دكترم گفت دوقلو دوبرابر مراقبت احتياج داره گفتم خيالت راحت باشه دليلي نشه كه مراقب نباشي ولي خود ...

انشالله عزیزم . اون موقع به خواهرم همینو گفتن . ولی مسافرت رو منع کرده بود براش . یعنی گفته بود مسیر طولانی رو تو ماشین نشینه . البته من خودمم اون ۹ ماه بارداری روال معمولی رو داشتم بجز مسافرت . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ازدکتر هاش ناراضی بودی؟ انشاالله که این بار نتیجه میگیری

نه راضی بودم برای  همینم بار دوم دوباره رفتم پیشش.نمیدونم خواست خدابود که نشد  دعاکنید این بارنتیجه بگیرم.تاجوونیم بچه هامون بغل کنیم از داشتنشون لذت ببریم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله عزیزم . اون موقع به خواهرم همینو گفتن . ولی مسافرت رو منع کرده بود براش . یعنی گفته بود مسیر ...

من خودم شمالي هستم اما ساكن تهرانم اخرين بار اذر ماه رفتم شهرمون😞😞بعدشم كه پانكچرو انتقال. ديگه با همسرم به اين نتيجه رسيديم تا اخر بارداري نريم ريسك نكنيم😢فقط صحيح و سالم به دنيا بيان بقيه چيزا قابل جبرانه الانم فقط تا مطب دكتر ميرمو برميگردم هم ترس از مريضي دارم هم نشستن زيادي. خدا به همه كمك كنه انشالله

خداياشكرت....❤️ 
نه راضی بودم برای  همینم بار دوم دوباره رفتم پیشش.نمیدونم خواست خدابود که نشد   دعاکنید ا ...

الهی آمین

انشاالله که خدا امیدت رو نا امید نکنه.

هر دوبارش رو آل یاسین انتقال داد؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
انشالله به زودي دوباره باردار مي شيد و به ارامش مي رسيد ،  چرا  اين اتفاق ميفته براي بند ...

متشكرم 

نميدونم اصلا چي شد هفته پيشش دكتر بود و سونو كرد همه چي اكي بود . بعد شنبش ديذم حركتش كم شده ديگه رفتم سونو بهم گفت سه دور دور گردنشه سريع برو بيمارستان كه ديگه اينجوري شد 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦