2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044359 بازدید | 684381 پست
نه بابا اصلا مگه باهاش بودم که بخوام دیگه باهاش ادامه بدم افتضاح بود برای من. 

عزیزم ایشالا که پیش هرکی میری خیر باشه برات 

همون ابن سینا میخوای بری ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که اصلا گیرم نیمد ایرانی، گفتن از دی ماه توزیع نشده

من ايندفعه داروخانه دو برگ بهم داد، ولي يه برگ ديگه دارم، نميدونم تا كي بايد بخورم 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
امروز 13 انتقالم با آقا حسینی

عزیزم من چندسال پیش رفتم پیششون الان دیگه اون مرکز نمیرم.میرم صارم.فعلا دارم ازمایش وسونو ومشاوره قبل سیکل انجام میدم.تاببینم خداچی  میخواد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانم ها به نظرتون برای تخمک کشی و انتقال جنین دکتر چقدر تاثیر داره؟

خيلي مهمه دوز دارو ها را درست بده با همون سونو واژينالي كه ميكنه  با توجه به وضعيت  تخمدان ها ميتونه براي دوز داروها تصميم بگيره

بله عزیزم نوروبیون از یکماه قبل انتقال هفته ای یدونه همه مکمل هام رو دکترم داده سرخود چیزی ندارم

ممنون عزیزم انشالله موفق باشی💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام آبجی جونیام من انشاءالله اگه خدا بخاد تیر یا مرداد میرم دوباره برا انتقال بنظرتون از الان چکارا بکنم که شانسِ مثبت شدنمو ببره بالا؟هم دارویی هم تغذیه ای

من سری پیش چون خیلی بی تجربه بودم هیچ کاری نکردم اصلا وقتی انتقال دادم با این تاپیک آشنا شدم تازه یه چیزایی یاد گرفتم اما این سری میخام با آمادگیِ کامل برم واسه انتقال

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
راستی بنظرتون این سری بگم جنینامو بلاست کنن خوبه؟

به به خدا روشکر برگشتی عزیزم

گلم پیاده روی داشته باش

اگه وزنت بالاست تو این مدت کم کن

تقویتی هم پرگنا کر کانسپشن و ویتامین E و دی ...شروع کن

انشالله برا قبل انتقالم فرتیل سی ام تهیه کن که یه ماه قبلش بخوری

بچه ها میگن ال آرژنین و کیوتن و امگا ۳ هم خوبه منم میخوام این سه تا رو بخرم و شروع کنم

ببین نظر جنین شناس چیه برا بلاست شدن

چندتا جنین داری اگه تعداش خوبه بذار بلاست شن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد