2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044363 بازدید | 684381 پست
ممنون عزیزم اسم امگا ۳ ۱۸/۱۲ هست؟

روی ورق قرص نوشته.امگا۳...۱۸/۱۲ .فکر کنم ۱۰۰۰۰باشه.به داروخانه بگی امگا۳ میدونه من یک ورق گرفتم برای ۴ هفته.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیوتن و ال آرژنین رو روزی چندتا میخوری؟ چون سیلویا روزانه ۶۰۰۰میلیگرم میخورد پودر بود ولی خب ...

کیوتن یدونه آره ال آرژنین قرصش هم درشته سخته زیاد خوردن من یدونه قبل صبحانه میخورم ولی فرتیل سی ام هم ۷۵۰میل ال آرژنین داره که دو تا میخورم که اینجوری جمعا ۲۵۰۰میل ال آرژنین روزانم میشه 

کیوتن یدونه آره ال آرژنین قرصش هم درشته سخته زیاد خوردن من یدونه قبل صبحانه میخورم ولی فرتیل سی ام ه ...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کیوتن یدونه آره ال آرژنین قرصش هم درشته سخته زیاد خوردن من یدونه قبل صبحانه میخورم ولی فرتیل سی ام ه ...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خب چرااااا؟پیگیری نکردی چرا ۸تاش آب شدن؟کدوم مرکز بودی؟بلاست بودی اون ۵تا؟زود برا اهدایی  مگه ...

نه بلاست نبود گفت بعد ۳ روز بیا .فرش بود.دکتر ال یاسین اقاحسینی رفتم هر دوبار.بعدش دیگه همه چیز ول کردم حتی دکتر زنانم نمیرفتم تا الان.دکترم همش عکس آزمایش میده فرداهم برم رومالژ ببینم چی میگه دکترم میگه ازش بایدنامه بیاری تا سیکل داروهاموشروع کنه.فعلا تقویتی وگرمیجات میخورم.روغن سیاه دونه وماساژ این کار انجام میدم تاببینم خدا برامون چی رقم زده .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دستت درد نکنه

پس اینارو بخرم شروع کنم

فعلا نمیخوام فرتیل بخورم 

یه چندتا دارم بذارم یه ماه قبل انتقالم

یه بسته م بخرم

چقدر گرون هر جا زنگ میزنم میگن ۸۳۳

دستت درد نکنه عزیزم

خیلی محبت کردی

چرا پرگنا کر رو کانسپشن نگرفتی؟

۳بار انتقال ناموفق دوبارمیکرو.تخمک ها یکبار۱۷ یکبارهم۲۱ بود.اولین بار دوتا گرید آراسته دکترگفت عالیه ...

عزيزم من مرفو همسرم ١ بود نااميد نشو ادامه بده

خداياشكرت....❤️ 
دستت درد نکنه پس اینارو بخرم شروع کنم فعلا نمیخوام فرتیل بخورم  یه چندتا دارم بذارم یه ماه ق ...

امگا هم درست قبل ناهار میخورم که با غذا هضم بشه خوبم وگرنه وقت دیگهاذیت میکنه بوی ماهی حس میکنم