2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044356 بازدید | 684381 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزيزم بله پردنيزولون داشتم  از يك ماه قبل از انتقال ، يك هفته قبل انتقال قطع كردم دوباره ...

راستي شما انتقال دادين از روي تخت انتقال خودتون بلند شدين رفتين يه بخش ديكه استراحت كنين ؟ما اينطور بود

فقط در حد غذا پختن و حمام و کارای شخصیم، نه جارو زدم نه ظرف شستم، نه خم و راست شدم، پاهام خیلی گرم ن ...

كلا بعد انتقال جوراب بپوشيم بهتره؟ شنيدم ميكن براي خونرساني خوبه حالا نميدونم واقعا راست، راستي بعد انتقال انوكسا داشتين؟

فقط در حد غذا پختن و حمام و کارای شخصیم، نه جارو زدم نه ظرف شستم، نه خم و راست شدم، پاهام خیلی گرم ن ...

من ٢٨ ام انتقال دادم صبح ها دل درد پريودي  دارم بعد خوب ميشم كمرم هم يه روز درد كرد ديكه علائمي ندارم

قربونت برم مامان خوش قلب مهربون😍😍❤️❤️

چیکا جون به من گفت یکی جفت ها پایین هست.چکار کنم؟گفت خون و لک هم به خاطر همین هست خیلی نگرانم.برای تو جفت ها چجوری هستن؟

اگه اشتباه نکنم سنو کرد نمی دونم تو کجاش انسداد داشت اما به صورتی بود که حتی با سرنگ نمیشد کشید و حت ...

آها.عزیزم من شوهرم دکترا نمی‌دونم انسدادیه یا نه میگن موقع بیوپسی مشخص میشه.ب نظرت اگه انسدادی نباشه چی.دکتر می‌گفت با بیوپسی همه مشخص میشه ولی گفت چون هورمونfshنرماله حتی اگه غیر انسدادی باشه احتمالش زیاده اسپرم داشته باشه

شوهر شما هم بدنسازی کار می کرد شوهرم من چند سال بدنسازی کار می کرد شوهر من مکمل نمی خورد ولی فک کنم ...

اره عزیزم . من همسرم وقتی مجرد بوده خیلی آمپول بدنسازی استفاده کرده . هنوزم تاثیرش توی آزمایشا معلومه . الان تعیین جنسیت با این اوضاع خیلی سخته

خدای من خدای معجزه هاست . 
كلا بعد انتقال جوراب بپوشيم بهتره؟ شنيدم ميكن براي خونرساني خوبه حالا نميدونم واقعا راست، راستي ...

میگم من چون کلا پام سرد بود بله پام میکردم، نه قبل انتقال آنوکسا داشتم بعد انتقال نداشتم

چی بگم شاید چون هیچوقت جای ما نبودن، اره واسه 4شنبه که میشه دقیقا 7 هفته برام نوبت گذاشته ایشالله که ...

انشالله که خیره برات دعا میکنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

@داداشمممم    

عزيز دلم انشاالله فردا آزمايشت مثبته و با يه بتاي تپل مياي🤲🏻🌷 اصلا نگران نباش و زود بيا خبر بده😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
@داداشمممم     عزيز دلم انشاالله فردا آزمايشت مثبته و با يه بتاي تپل مياي🤲🏻🌷 اصلا نگر ...

فدات شم مامان جون عزیزمی انشالله ولی اگه نشه هم کم نمیارم و خودمو داغون نمیکنم انشالله دوباره از نو شروع میکنم اگه قسمتم باشه میده اگه نه هم که میسپارم به خودش زوری چیزی رو نمیخوام از خدا بگیرم توکل به خدا میرم انشالله و بعدم دعاهای شما دوستای نازم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان توروخدا کمک

امروز فهمیدم باردارم 

روز ۱۵ انتقالم . از دهم لکه بینی دارم 

هنوز ادامه داره 😢

تا الان روزی سه تا شیاف میزاشتم دیگه امروز دکترم گفت دوتا آمپول پروژسترون بزن 

شما تجربه ای ندارید ؟