2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
یعنی همون شب تا صبح گریه کردم اما بعدش به خودم کلی امید دادم و گفتم الان با گریه هام چی درست میشه ام ...

منم همینطورم، امروز با خودم گفتم نشد من یک بار برم دکتر بگه همه چی خیلی خوبه، همش استرس، 😢

امروز اینو طرازی با اسپرین ۸۰ برام نوشت یه کاغذم داد برای میکرو...این داروها برای چیه دوسنان گل

عزیزم ماکاویت که مکمل و مولتی ویتامین کامل هستش میدن که ایشالله کلی تخمک داشته باشی تو سیکل 

آسپرین هم برای خونرسانی بیشتر به رحم میدن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تبريك ميگم مادر شدنت رو ❤️❤️❤️راستي شما پردنيزولون داشتي؟ انوكسا هم داشتي

ممنون عزيزم بله پردنيزولون داشتم  از يك ماه قبل از انتقال ، يك هفته قبل انتقال قطع كردم دوباره يك هفته بعد انتقال شروع كردم  و از خانواده ي هپارين هم دالتپارین سدیم ميزنم از قبل انتقال و همچنان هم دارم 

خونه بودّي كار ميكردي؟

فقط در حد غذا پختن و حمام و کارای شخصیم، نه جارو زدم نه ظرف شستم، نه خم و راست شدم، پاهام خیلی گرم نگه داشتم، چون بعضی وقتا واقعا سرد بود پاهام، جوراب پا میکردم این مدت

بچه ها هفته 4 زود نیس برای قلب جنین؟ 

توروخدا تو کار منو نکن عزیزم زود نرو سونو 

بهترین زمان سونو 30 روز بعد از روز انتقال یعنی تقریبا پایان 6 هفته از بارداری 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
توروخدا تو کار منو نکن عزیزم زود نرو سونو  بهترین زمان سونو 30 روز بعد از روز انتقال یعنی تقری ...

آهان مرسی عزیزم، خب امروز هم دقیقا همین روزی  که شما میگین رو به من گفتن، بازم ممنونم از راهنماییت❤️