2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044398 بازدید | 684385 پست
بچه ها هفته 4 زود نیس برای قلب جنین؟ 

یا خدا .😊 من ۵ هفته و ۴ روز رفتم ساک خالی بود و کیسه زرده دفورمگی داشت ‌ . تازه دکتر گفت اگه تشکیل نشد دارو میدم بیفته . ۹ هفته رفتم خدارو شکر کامل بود ‌ . دکترا عادتشونه ما رو حرص بدن. ماشالله الان دخترم ۶ سالشه .

تو رو خدا عجله نکنین . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
یا خدا .😊 من ۵ هفته و ۴ روز رفتم ساک خالی بود و کیسه زرده دفورمگی داشت ‌ . تازه دکتر گفت اگه تشکیل ...

بیشتر بخاطر این میخام برم که دارومو تبدیل کنه جای سالم نمونده برام🤣دو تا آمپول پروژسترون خیلی زیاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی سیکل انتقال که دکتر گفته بدون ال دی هست و دوهفته بعد از پریودی بیا مراحلش به چه صورت ...

سلام عزیزم، مامان مهربون آینده

ببین بعد از دو هفته احتمالا بهت بوسرلین یا دیفرلین میده و بعد منتظر پریود میشی و بعد استرادیول شروع میکنه 

البته این حدس من هست، شاید مدل دیگه ایی باشه

بیشتر بخاطر این میخام برم که دارومو تبدیل کنه جای سالم نمونده برام🤣دو تا آمپول پروژسترون خیلی زیاده

فعلا نمیخواد جایی بری . زوده برای دیدن قلب . استرست بیشتر میشه . خدا شاهده ما از ون روزی که گفت قلب نداره تا ۹ هفتگی زندگی نداشتیم‌ من تموم اون روزا رو گریه میکردم . الان به اون روزا خندم میاد که چرا عجله کردم

خدای من خدای معجزه هاست . 
واقعا منم خیلی تعجب کردم ۳۰دقیقه ویزیت کردن۲۵تومن بخدا تو کل شهر ما بگردی همچین دکتری نیست.عزیزم میت ...

آره گلم یه گلپسر عشق داریم 😍😍😍😍

همسرم آزو نبود ولی مشکلش دست کمی از آزواسپرمی نداشت، ما agglutination داشت اسپرم هامون و روز میکرو به زور تونستن چند تا مناسب پیدا کنن، کاملا معجزه شد

سلام ن هنوز سه شنبه قراره بزنم خدا کنه پسر منم اینطوری باشه راستی قدو وزنش چقد بود

انشالله همینطوره. کلا چون قطره استامینوفن میدی بیشتر میخوابه فقط به زور شیرش بده که جیش کنه تبش یوقت بالا نره. وزنش ۵۲۰۰ بود قدش ۵۸ واسه پسر شما چی؟

چیکا جون به من گفت یکی جفت ها پایین هست.چکار کنم؟گفت خون و لک هم به خاطر همین هست خیلی نگرانم.برای ت ...

هيچي فقط استراحت كن كم كم به مرور سن بارداري بره بالا جفت هم ميره بالا پاهاتو رو بالش بذار بالاتر از بدنت باشه. براي من گفت خيلي كم يه قل جفتش پايينه ولي گفت خيلي جزيي هستش تو گزارش سونوم چيزي ننوشت.

خداياشكرت....❤️ 
من پاهام سرد نيست ميگن كلا علايم بارداري سرد شدن پاست

من پاهام یخ یخ بود ولی منفی شدم اصلا به این چیزا نیس عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زی زی جون ایشالا بسلامتی فارغ بشی   مارو دعا کن یادت نره تروخدا ....اولین شیر که ایشالا ب ...

سلام زهراجان ممنونم انشاالله...

چشم عزیزم به یادت هستم حتما...انشاالله خدا به طور طبیعی سورپرایزت کنه مثل خیلی از بچه های دیگه که مثبت شدن بدون انتقال و دردسراش و دلت شادشه حسابی😍❤🙏🙏🙏

بچه ها روز هفتم انتقال جنین بلاست منفی شدم حتی یه هاله هم ننداخت😭😭😭😭

برای چی بی بی استفاده کردی. تو برگه های مراقبتی بعد از انتقال که بهمون میدند توش نوشته از بی بی استفاده نکنید چون برای بارداری های غیر طبیعی بسیار خطاش بیشتره. بعدم هفدهم باید بری آزمایش خون. بعد تو هفتم بی بی زدی که الکی به خودت استرس بدی