2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست
شما روز چندمی  علائم  جی داشتی

گاهی وقتا بدن ممکنه واکنش نشون بده مثلا من به شیاف پروژسترون تو iui بدنم واکنش نشون داد تمام پشتم کهیر زد ولی با آمپولش مشکلی نداشتم شایدم یه غذایی اذیتت کرده اما در کل هیچی نیست اصلا نگران نشو عزیزم 

من بعد انتقال جنین منفیم طبیعی باردار شدم اما علایم فقط علایم پریودی اونم نزدیم تایم پریود بعدش همش رفت الان اصلا هیچ علایمی ندارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان کسی از هانا خبر نداره انتقال داده یا نه من این مدت درگیر کرونای لعنتی بودم کل برنامه هام ...

سلام عزیزم هانا جان انتقال دادن روز ۲۸ ولی فعلا نیومدن تا از حالشون خبر بدن پروانه جان دکتر انصاری به شما امپول داخل رحمی قبل انتقال داده بودن یانه انشالله زودتر حالتون خوب بشه عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان خونه مامانمم تا روز زایمان فقط یه ساک بچه حاضر و آماده همرامه که از اینجا برم بیمارستان😅 ...

ای جااانم خوش قدم باشه و نامدار.

خودتون تعیین جنسیت کردین؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من مشكلم ناباروري ثانويه بود كه اونم بخاطر سن هستش ، بالاي ٣٧ سال بخاطر كاهش ذخيره تخمدان ممكنه هيچ ...

یه سوال داشتم عزیزم. شما بعد از فرزند اولتون دیگه بارداری نداشتی؟ یعنی بی بی چکت مثبت بشه حتی یا همچین چیزی؟

دیدم نوشتی که دکترت بهت دارو برای پیشگیری از عفونت رحم داده، راستش منم یکی از نگرانیهام اینه که اصلا به خاطر این جنین از دست بره نه بخاطر کیفیت جنین. بیشتر دکترها هم به همون کیفیت جنین ربط می دن قضیه رو. در حالی که مثلا منی که اندومتریوز خفیف دارم تو یکی از تخمدانهام، ممکنه باعث التهاب رحم و عدم لانه گزینی بشه. خیلی خوبه دکترت به این قضیه انقدر توجه کرده. مثلا من انتقال قبلیم اصلا داروی آنتی بیوتیک یا قرصی برای این موارد بهم داده نشد. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

خانما من برا بار دوم قرار پانکچر بشم انتقالم منفی بود دوتا جنینم بیشتر نداشتم این سری فقط بخاطر عفونت بهم دارو داد و تست پاپسمیر گرفت وگفت ابن ماه پریودشدی امپولا پانکچر شروع کنم ایا برا همه ازمایش ایمنی مینویسن برا من ننوشت؟

عزیزم الان خونه مامانمم تا روز زایمان فقط یه ساک بچه حاضر و آماده همرامه که از اینجا برم بیمارستان😅 ...

واي خوشا به سعادتت، خيلي مبارک باشه، من هنوزم بالا ميارم و حالم خوب نشده، کاش روزا سريع بگذره و منم ني ني رو بغل بگيرم.

دوستان تا چند روز بعد هیسترو و خراش لکه بینی داشتین ؟یکهفته عمل کردم هنوز لکه بینی دارم 

عزیزم روز چند پریودی هیسترو شدین

قراره کی انتقال بدین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
یه سوال داشتم عزیزم. شما بعد از فرزند اولتون دیگه بارداری نداشتی؟ یعنی بی بی چکت مثبت بشه حتی یا همچ ...

من پسرم وقتي ٢٨ سالم بود به دنيا اومد و تصميمي براي دومي نداشتم براي همين فاصله زياد افتاد و از ٣٩ سالگي كه شروع به اقدام براي دومي كردم موفق نشدم ، براي اندومتريوز خفيف قبل انتقال زولادكس و يا ميكرولين ميدن 

و وجود باكتري در رحم ميتونه مانع لانه گزيني بشه مصرف انتي بيوتيك قبل  از انتقال ضرري نداره كار از محكم كاري عيب نمي كنه 

براي موفقيت ivf سه مورد نقش داره ١- كيفيت جنين ٢- وضعيت اندومتر و ٣- تكنيك انتقال دكتر 

جنين كه بلاست باشه كيفيتش يه جورايي مطمئنه پس مشكل را بايد در دو مورد ديگه جستجو كرد به نظرم با هيستروسكپي و مصرف انتي بيوتيك ميشه از وضعيت اندومتر هم مطمئن شد  

سلااااااامممممم ب همگییی😍😍😍😍

روزتووون قشنگ و پر از اتفاق های خوووب🤗🤗

چن تا از بچهها قراره امروز و فردا آز بدن❤❤😍😍

بی صبرانننننننههههه   منتظررر کلیییی خبرهای خوب و عالی هستمممم❤❤😍😍

خدایااااا دل همه ی منتظرهارو شاااااد کن ب حق زهراا🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
یه سوال داشتم عزیزم. شما بعد از فرزند اولتون دیگه بارداری نداشتی؟ یعنی بی بی چکت مثبت بشه حتی یا همچ ...

اين نتيجه ي سرچ انگليسي 👇
Can BV cause implantation failure?
If endometritis was present with bacterial vaginosis before in vitro fertilisation, this could impair implantation or early embryonic development.

اگر در آندومتر  قبل از لقاح آزمایشگاهی با واژینوز باکتریایی وجود داشته باشد ، این می تواند کاشت یا رشد زودرس جنین را مختل کند