2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست
سلام عزیزم دکتر پسر من که چیزی در رابطه با واکسن نگفته کلا

سلام عزیزم . یه تحقیق بکن حتما . من که به این نتیجه رسیدم بزنم . خودمون آزاد باید تهیه کنیم با پزشک پسرت صحبت کن اگه صلاح دید بزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما هم فقط شیرخشک میدی؟ چند سی سی و چندساعت یه بار؟

آره من که اصلا شیر نداشتم اوایل . بعدشم که دیگه به شیشه شیر عادت کرده بود اصلا سینه رو نمیگرفت . الان که ۴۱ روزشه هر ۳ تا نهایت ۴ ساعت ۹۰ سی سی . ببین پزشکش گفته بود به ازای هر یک کیلو ۱۰۰ سی سی در روز کفایت میکنه . این حداقل نیازشونو . مثلا بچه ۴ کیلویی ۴۰۰ سیسی در روز 

البته برای من پیش میاد که به جای ۹۰ تا ۶۰ تا بدم اگه ساعت بینش کوتاه باشه مثلا یک ساعت و نیم تا دو ساعت بشه . از ده روز بعد هم میخوام کم کم بهش ۱۲۰ سی سی بدم تو هر وعده 

مرسی عزیزم والا برا من این نی اخر ک مونده  ab هست ک دکتر عارفی گفت خوب نیست ولی من میخوام انتقا ...

آ.ب که گرید خوبیه اتفاقا...بهتون نگفت چند سلولی و چند روز ست عزیزم؟

اگه دوست داشتی عکس سیسمونی نی نی رو بزار ببینیم.اسم چی انتخاب کردی؟

عزیزم الان خونه مامانمم تا روز زایمان فقط یه ساک بچه حاضر و آماده همرامه که از اینجا برم بیمارستان😅

اسمش محمدِ

اخه هرکی مثبت شده گریدaبوده

نه عزیزم من 3 تا جنین a داشتم دکتر گف همه چیز هم عالیه  ولی منفی شدم. اصلا ب گرید و اینا نیس. توکلتون بخدا باشه همه چی دست اونه فقط

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان کسی از هانا خبر نداره انتقال داده یا نه من این مدت درگیر کرونای لعنتی بودم کل برنامه هام ...

سلام عزیزم انشالله سلامت باشی. اون روز فقط اومد گفت انتقال دادم دیگه نیومد سایت. انشالله که نی نی به دلش چسبیده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان کسی از هانا خبر نداره انتقال داده یا نه من این مدت درگیر کرونای لعنتی بودم کل برنامه هام ...

سلام عزیزم، انشاءالله زودتر خوب خوب شی، یادمه 28 ام گفتش جنین انتقال دادم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست