2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
من اوايل تو تي وي هركس بغض ميكرد من مثل چي عر ميزدم انگار كه زبونم لال عزيزي از دست رفته يادمه فيلم ...

مرسی عزیزم دیگه نباید متن های به دروغ علمیه توی سایتارو بخونم .انشالله که نی نی هات صحیح و سالم بیان پیشت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
امروز روز دهم انتقالمه از غروب دوبار رحمم درد عجیبی گرفت و کمر دردم شروع شده  چکار کنم کسی مثل ...

انشااله از اثرات مثبت شدنه نگران نباش و فقط به چیزای خوب فکر کن...خیلیا مث شما بودن قبل انتقال من خودمم روز ۶ انتقال که لک دیدم درد پریود هم همراهش اومد سراغم فکر کردم دیگه تموم شد و پری داره میاد کلی تو دستشویی خونه مامانم گریه کردم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای واقعا میگی؟؟؟خداروشکر که بچه هات صحیح و سالمن مرسی عزیزم امیدوارم کردی من خودمم بلانسبت شما خر ...

قربونت❤

دور از جون😅 هی نرو همه چی و سرچ نکن عزیزم استرس الکی میدی به خودت...بی خیالی طی کن اگه همه چی به خوبی برات پیش نرفت😉

قربونت❤ دور از جون😅 هی نرو همه چی و سرچ نکن عزیزم استرس الکی میدی به خودت...بی خیالی طی کن اگه همه ...

فداتششم باشه گلم حتمااااا😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یعنی شمام بی بی هات مثبت بوده بعد آزمایشت منفی شده؟ خب به اینم میگن افت بتا حتما ایمنی بدنت بالاس چو ...

خب بی بی های من هیچ کدوم زیر چهار دقیقه نشون نمیداد، یعنی اتقد سریع افت میکنه؟ که بعد ی روز میشه یک! من چند تا آزمایش انعقادی اینارو دادم مشکلی نداشتم، فقط بهم گفتن دوتا از دی مارکرها رو انجام بدم گفتن بقیه نیازی نیست،که همونم مشکلی نداشت

حالا ایندفعه رفتم بهشون این موردو میگم، بهم گفتن خراش رحم رو امتحان کنم

عزیزم والا خیلیا تو درب یخچال میذاشتن اما من کلا یه یخدان داشتم توش میذاشتم و دماش رو با یخ پایین می ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘

ببخشید عزیزم قرص ها و داروهای دیگه رو کجا نگهداری میکردی اخه ما خونمون گرم ۳۲ درجه هست کولرم فعلا نداریم بنظرت کجا بزارم  قرص ها رو عزیزم؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🙏

ای جونم. خداروشکر. ببین من 39 سالمه از بس بهم تو کلینیک گفتن بخاطر سن بالاتون احساس پیرزن های 120 سا ...

من مشكلم ناباروري ثانويه بود كه اونم بخاطر سن هستش ، بالاي ٣٧ سال بخاطر كاهش ذخيره تخمدان ممكنه هيچ وقت بارداري طبيعي اتفاق نيفته ، تو اين تاپيك ٣٩ ساله داشتيم انتقال اول دوقلو باردار شد و ٤١ ساله انتقال اول و من هم كه فعلا ازمايش بتاي اول مثبت شده

توكلت به خدا باشه چند سري جنين جمع كنيد تا زير ٤٠ هستين