2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
آنتی بیوتیکم بر اساس شرایط فرد میدن....  سر خود استفاده کنی میتونی تعادل باکتری و قارچ رو بهم ...

مرسی از راهنمایی خوبت

❤😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستای گلم من ماه پیش که انتقال داشتم انتی ۵۲۶بود و انتقالم منفی شد افت بتا داشتم بعد دوروز 

حالا قرص لوکسین دوبرابر مصرف کردم انتی رسیده به ۱۴۴دیروز دکتر غدد بودم گفت نیازی نیست انتی بیاد پایین و هیچ ربطی به ایمنی نداره و گفت مصرف قرص پردینوزون دیگه منسوخ شده است

بنظرتون با دکتر زنانم مشورت کنم که قرص و بخورم یا نه؟

دوستانی که مصرف کردین طریقه مصرفش چظوریه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه ممکنه جواب منو بده خیلی نگرانم روز ۳ انتقال هستم  داروهام انوکسا با شیاف ۳عددی کلیند ...

آهان الان فهمیدم چی شده..... 

شما اینجا پیغام مربوط به دوستمون رو رپلای چون در مورد بالا بودن آنتی تی پی او بود فک کردم ادامه همونه و مرتبط به همونه..... 

ببخش اگه ناخواسته باعث نگرانیت شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم من ماه پیش که انتقال داشتم انتی ۵۲۶بود و انتقالم منفی شد افت بتا داشتم بعد دوروز  ح ...

والا نظرات دکترا یه کم متفاوته..... 

مثلا یکی از دوستان که من در جریان درمانش بودم و آنتی تی پی اوی بالای هزار داشت..... 

دکتر طر ازی براش پردنيزولون تجویز کرده بود دو ماه قبل شروع سیکل بخوره.... 

مشکل ایمنی دیگه هم نداشت..... 

من جای شما بودم با ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری و سقط مکرر کار کرده هم مشورت میکردم..... 

مر یم تو کلی تو ابن سینا دکتر خوبیه..... 

یا زرنا نی..... 

البته اگه تهران هستین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان دیروز یکی از کاربرها خداروشکر اطلاع داد باردار شده. گفت: يك ساعت قبل از انتقال كپسول ...

دوره ي بارداري نيست عزيزم از قبل از انتقال مصرف ميشه هنوز جنيني تو بدن نيست 

ممنون عزیزم  شما ببخشید من عمدا ریپلی کردم که شما پیاممو ببینید

عزیزم من کلا سلیقم تو جواب دادن اینطوریه که مستقیم پیغام‌هارو میخونم. بر اساس اعلانها و اینکه کی صدام کرده جواب نمیدم چون من استارتر تاپیک و عملا بخوام بر اساس اعلانها پیش برم یهویی چند صد حتی چند هزار اعلانه یعنی اصلا به اعلانها توجه نمیکنم برا همین راحت بنویسن (البته اگه هدفتون اینه من جواب بدم) پیغامتونو ببینم جواب میدم..... 

بقیه دوستان چون اعلانها شون کمتره برا اونها میتونین از ترفند رپلای کردن استفاده کنین.... 

من قبلا که فرصت داشتم میومدم دونه دونه پیغام‌ها رو میخوندم جواب میدادم اما مدتیه خیلی درگیرم به ندرت میام..... 

بیامم نهایت بر اساس تایمم چند صفحه آخرو بخونم و جواب بدم..... 

اما دوستان اینجا خیلی کمک میکنن بهم و چراغ این خونه رو روشن نگهداشتن..... 

@چیکا1   سلام بچه هایی که مثبت شدین و سونو دادین کی رفتین سونو ؟من ۱۱ اردیبهشت انتقال دادم دک ...

من روز ١٣ انتقال رفتم پيش دكترم گلم ساكو ديد چون دكترم روزاي زوج مطبه اگر اون روز نميرفتم ميموند براي شنبه كه ديگه زودتر رفتم

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها شماتا کی شیاف و آمپول پروژسترون رو استفاده میکنید تاچندانتقال 

عزیزم بسته به شرایط فرد داره..... 

معمولا تا غربال هست بعدش بر اساس شرایط یا کم میشه یا قطع میشه..... 

من خودم تا هفته 12 که دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم چون خونریزی داشتم.... 

بعدش به جای آمپولا آمپول هفتگی پرولوتون داشتم.....

شیافامم تا هفته 15-16 بود.... 

برا همین باید بدونین قرار نیست همه مثل هم باشن..... 

بچها کسی بوده با جنین گریدbباردار بشه؟

عزیزم بی که چیزی نیست با سی هم بارداری موفق داشتیم..... 

سلامت ژنتیکی جنین مهمتر از گرید جنینه..... 

یعنی ممکنه جنین گرید آ باشه اما منفی بشه اما سی باشه و + بشه..... 

خیلی ذهنتون درگیر این جزئیات نکنین.....