2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
عزیزم بسته به شرایط فرد داره.....  معمولا تا غربال هست بعدش بر اساس شرایط یا کم میشه یا قطع می ...

انا جون خوبي گلم؟ من دوشنبه سركلاژ كردم با سرويكس ٣٥/٣ بخاطر دوقلويي دكترم اينكارو انجام داد. الان دو سه روز وقتي ميخوام از اين پهلو به اون پهلو بشم احساس سنگيني زير شكم و گرفتگي و تيركشيدن ريز مثل نفخ دارم و گاهي هم به مقعدم انگار فشار مياد البته خفيف اينا طبيعيه؟ 

خداياشكرت....❤️ 
انا جون خوبي گلم؟ من دوشنبه سركلاژ كردم با سرويكس ٣٥/٣ بخاطر دوقلويي دكترم اينكارو انجام داد. الان د ...

فدات عزیزم..... 

شکر خوبم.... 

به سلامتی عزیزم. انشالله به سلامتی زایمان کنی..... 

عزیزم به نظرم طبیعیه اما میتونی به دکترت هم بگی..... 

اما بعید میدونم جای نگرانی باشه اما برای راحتی خیالت با دکترت مطرح کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بسته به شرایط فرد داره.....  معمولا تا غربال هست بعدش بر اساس شرایط یا کم میشه یا قطع می ...

انا جون دکتر ایمونولوژی رویان برا من نصف قرص پردنیزولون نوشته میتونم سرخود یکی مصرف کنم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم خوبی پسرت خوبه بزرگم شده ؟ پسر من جدیدا رفلاکس داره همش شیر بالا میاره پسرتو چجوریه شیر ...

سلام، ممنون‌ فریبا جون

پسرم خوبه خداروشکر فقط خیلی نفخو دلپیچه داره سه چهار مدلم دارو داره اما خیلی تاثیر نداره راستش

من دو ساعت یه بار بهش شیر میدم‌ مگه اینکه خودش زودتر بخواد

ببین برای رفلاکسش تخت شیبدار خیلی خوبه باعث میشه کمتر بالا بیاره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم بی که چیزی نیست با سی هم بارداری موفق داشتیم.....  سلامت ژنتیکی جنین مهمتر از گرید جنینه ...

عزیزم گرید حنین ینی چی؟ روی فیزیک و زیبایی ظاهری و سلامتی عمومی بدن جنید در اینده تاثیر داره؟ 

سلام زینب جون . خوبی ‌؟ گل پسرت خوبه ؟ امروز پسرمو بردم پیش دکترش برای چکاپ یک ماهگی . گفته واکسن پن ...

سلام عزیزم

دکتر پسر من که چیزی در رابطه با واکسن نگفته کلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شکرخدا ما خوبیم . نی نیت خوبه ؟ پس خیلی هامون شرایط مشابه داشتیم . دقیقا من هم شیر نداشتم ...

عزیزم شما هم فقط شیرخشک میدی؟ چند سی سی و چندساعت یه بار؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا نظرات دکترا یه کم متفاوته.....  مثلا یکی از دوستان که من در جریان درمانش بودم و آنتی تی پ ...

سقطمکرر نداشتم فقط یکبار انتقال دادم عزیزم که اونم نشد مرکز مام میرم تا حالا ابن سینا نرفتم انلاین هم ویزیت دارن این دکتر ها؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خوب اوکیه که....  آنتی تیپی او قبل انتقال چند بوده؟

بارداریم طبیعی بوده آذر ۹۸ آزمایش تیروئید دادم آنتی تی پی او ۸۳۵ بود از اون موقع تا حالا لووتیروکسین مصرف میکنم و کم کاریم تحت کنترله 

فدات عزیزم.....  شکر خوبم....  به سلامتی عزیزم. انشالله به سلامتی زایمان کنی.....  ...

سلام انا جون یه سوال ایا قرص پرندیزولون ایمنی بدن و سرکوب میکنه میاره پایین یا تازه تنظیم میکنه ک نرمال بشه؟ من ایمنی خیلیییی بالا بود الان ۳ ماه روزی یدونه میخورم همسرم ۹  روزه کرونا گرفته ولی من علائم ندارم همه میگن خطرناکه قرصتو قطع کن

اخه هرکی مثبت شده گریدaبوده

عزیزم من یه جنین ab و دوتا جنین گرید b انتقال دادم تو رویان و باردار شدم درحالی که خیلیا با دو یا سه جنین گرید آ منفی میشن پس گرید و اینا همه بهونست و دلیل بر گرفتن جنین به طور صد در صد نیست...دلارام جون هم که الان باردارن و دو هفته از من عقب تره زمان بارداریشون جنینایی که انتقال دادن هردو گرید  b بودن...توکلت به خدا باشه

برای حذف تاپیکت هم باید از اعضای سایت بخوای برن تو تاپیکت و برات گزارش تاپیک نامناسب بزنن تا نی نی یار ببینه و حذفش کنه ،،من برات گزارش زدم...