2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044509 بازدید | 684391 پست
بچه ها میشه به کمر هم دراز کشید؟ خسته شدم از بس به پهلو دراز کشیدم

راحت باش عزیزم.اون به پهلو دراز کشیدن برای هفته های بالای بارداریه نه الان. الان هر طور دوس داری بخواب که باردارشدی هفتت رفت بالا دیگه نمیتونی راحت بخوابی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم آبجی ممنون  بتام درمقایسه با یکی از بچه ها که روز۱۳انتقالشه ۵۰۰شده من ۱۹۰😥

خدانكنه گلم. اي خداااا از اون حرفا بودا ننه😂مهم رشد بتا هستش فداتشم عددشو چيكار داري. بتا بايد هر ٤٨ ساعت دوبرابر بشه حالا ميخواد ٥٠ باشه ميخواد ٥٠٠ باشه اصلا استرس نداشته باش همه چيز عاليه😘

خداياشكرت....❤️ 
راحت باش عزیزم.اون به پهلو دراز کشیدن برای هفته های بالای بارداریه نه الان. الان هر طور دوس داری بخو ...

خیالم راحت کردی عزیزم‌ممنونم.ای جانم خدا کنه باردار بشم همه اش به پهلو میخوابم فقط بشه  

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام خانوما آمپول آنوکساپارین رو کجا میزارین؟ ❌❌❌

تو اتاقی که کولر روشنه توش و خنکه. تو زمستون هم که بخاری روشن میکردیم و هوا گرم بود میذاشتم تو یخچال یا تو اتاقی که خیلی توش خنک بود.چون بخاری رو همیشه روشن نمیکردیم یا حتی روشن میکردیم دماش رو زیاد نمیکردیم که خیلی گرم بشه

دورت بگردم آبجی ممنون  بتام درمقایسه با یکی از بچه ها که روز۱۳انتقالشه ۵۰۰شده من ۱۹۰😥

عزیزم ربطی نداره.یکی از دوستان قدیمی تامیک روز ۱۵ بتاش ۵۰ بود .پسرش هم صحیح و سالم دنیا اومد. به این چیزا ربطی نداره

بچه ها من اينقدر استرس دارم دكتر قبل و بعداز سركلاژ اصلا سونو نكرد ببينه چطورن😭تا دوشنبه ميميرمو زن ...

عزیزم این استرسا طبیعیه. ان شاالله دوشنبه میری و وروجکای خوشگلتو میبینی و خیالت راحت میشه

عزیزم این استرسا طبیعیه. ان شاالله دوشنبه میری و وروجکای خوشگلتو میبینی و خیالت راحت میشه

انشالله عزيزدلم. دلارام جون شماهم هفته ١٥ ازمايش دادي و هفته ١٨ انومالي؟

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم فقط یه برگه به من دادن که دستورات  بعداز انتقال جنینه

آها شما خلاصه پرونده رو نگرفتی فکر کنم. ما خلاصه پرونده و صورت حساب رو برا مدارک بیمه گرفتیم ازشون