2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044540 بازدید | 684395 پست
خب بعد از اینکه آزمایش بارداریت مثبت میشه هم باید آی وی آی جی رو ادامه میدادی که بتا پایین نیاد کلا ...

نه من بار اول iuiکردم ک باردار شدم ۸ هفته گفتم پوچه سقط کردم بار دوم ivf ک نه سروم داشتم ن قرص ک بتا اصلا اجازه نمیده کاری کنن لک لانه گزینی دیدم بی بی گذاشتم مثبت شد میرم آز  به ۱۰۰ نرسیده افت چون ایمنی بدنم خیلیییی بالاس بار دوم انتقال با دو تا سروم باز هم همین اتفاق افتاد بار چهارم طبیعی باردار شدم باز تاخیر پریودی و بی بی مثبت بعد ازمایش به سرعت افت میکنه، من باید از قبل قرص پرندی رو بخورم و کلی سروم قبل انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

عزيزززززم خيييلي مباركه😍😍😍😍الهي از اين معجزه ها قسمت همه ماماناي منتظر تاپيك😍

خداياشكرت....❤️ 
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

وای خدایا شکرت خیلی برات خوشحال شدم عزیزم الهی که صحیح وسالم بیاد بغلت ❤عزیزم این سری دکتر چسب جنین بهت داده بود ال ارژنین چه قدر می خوردی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

عزییییزم مبارکت باشه انشالله که همه چی خیلی عالی پیش بره و ۹ ماه دیگه نی نی یا نی نی هات تو بغلت باشن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

عزیزم مبارک باشه . چقد خوبه این روزا همش خبر مثبت شدن دوستان رو میبینیم. ان شاالله بسلامتی بغلش(ون) بگیری

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مبارکهههه عزیزم آمپولhcgهم زدی؟

چندتاجنین انتقال دادن بتا من روز ۱۳ شد۱۹۰ چقداسترس دارم😥