2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
نه جونم نخوردم اصلا. ولی درد تخمدان خیلی روزای اول داشتم الان کمتر شده. ولی حالا کمرم خیلی درد میکنه ...

اکی عزیزم مرسی مهربونم ❤❤🤗🤗

نمیدونم عوارض استرادیول هست این کمر درد و درد تخمدان 🙆!

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم خیلی خیلی تبریک میگم الهی که امروز بتات یه عدد عالی باشه و دلمونو شاد شاد کنی. گلم یه چندتا ...

مرسي عزيز دلم، انشاالله انشاالله😘😘

آره عزيزم هرسري سه تا بلاست برام انتقال ميدادن. ديفرلين رو هم داد كه پريود نشم و ١/٣ زدم. شايد چون هميشه موعدم لك ميديدم اين آمپول رو بهم داد. 

آمپول ديفرلين رو بعد از سونو بهم گفت ١/٣ بزنم، ١٨ تا قرص جلوگيري كه خوردم گفت بزنم، بعد بقيه قرص ها رو خوردم و پريود شدم. خيلي كم حجم و كوتاه مدت. 

چسب جنين رو هم بعد از سونو تشخيص داد كه پي آر پي نميخواد ولي gcsf رو پيشنهاد داد، دو روز قبل از انتقال زدم، چهارشنبه انتقال داشتم، دوشنبه زدم.

هيسترو هم چيزي نبود فقط گفتن يه سپتوم خيلي كوچيك داشتم كه برداشتن، توي عكس رنگي مشخص نبود.

اميدوارم واضح توضيح داده باشم😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اکی عزیزم مرسی مهربونم ❤❤🤗🤗 نمیدونم عوارض استرادیول هست این کمر درد و درد تخمدان 🙆!

آره بابا این دردا همش به خاطر این قرص و آمپولاس. نگران‌ نباش.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله با یه بتای تپل برمیگردی 😍😍😍

انشاالله مهربووون😍😍التماس دعا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من دیشب خواب حرم امام حسین دیدم.خواب دیدم رفتم زیارتش .نشستم روبرو‌گنبدش توی صحن با کریه ازشو ...

ااااااااااای جاااااااااااااانم  زیارت قبول عزیزم  ان شاالله حاجت روا باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تبریک می گم 🌻  روحم شاد میشه با دیدن بی بی چکهای مثبتتون

مرسي عزيز دلم😘 انشاالله قسمت همه منتظرا🌷 من هنوز علني شادي نكردم😂

بچه ها من دیشب خواب حرم امام حسین دیدم.خواب دیدم رفتم زیارتش .نشستم روبرو‌گنبدش توی صحن با کریه ازشو ...

اي جااااانمممم زيارتت قبول عزيزم😘 نظر كرده اي خداروشكرررررررر🤲🏻♥️ 

واییییی 😁😁😁😁 بیا پولدار شدید رفت 

😂😂😂 تو اين راه شوهرم كه دكتر شد، زمينم كه بهمون ميدن.. قربون خدا😄

سلام عزیزم رفتی آزمایششش😍😍😍

سلام عزيز دلم، صبح رفتم، ظهر آماده ميشه😍🌷

اي جااااانمممم زيارتت قبول عزيزم😘 نظر كرده اي خداروشكرررررررر🤲🏻♥️ 

ممنونم عزیز دلم .شاید باورت نشه موقع انتقال سلام دادم به امام حسین.وای اشکم بند نمیاد.یعنی امام حسین حاجتم میده .فدای لب تشنه ات

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام عزيز دلم، صبح رفتم، ظهر آماده ميشه😍🌷

ان شاءالله یه بتای تپل در انتظارته 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون