2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044524 بازدید | 684391 پست
به دكترت بگو شايد بهت آرامبخش بده، البته نميدونم ضرر داره يا نه، ولي چيزايي كه باعث استرست ميشه بنوي ...

تبریک میگم خانومی ....ایییی دیروز اینقد حرص خوردم نی نی سایتم مشکل پیدا کرده بود نمیتونستم بهت تبریک بگم خوشحالیمو بیان کنم واقعا افسوس میخوردم چرا تو این لحظه خوب من نمیتونم با دوستام باشم ....ازته دلم برات خوشحالم عزیزم .خداروهزاران مرتبه شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره براي همين ميگن يبوست خوب نيست، حتي دكترم ميگفت ببخشيد بيرون روي هم داشته باشي خوب نيست بخاطر حرك ...

قربوونت برم عزیزم. اره راه رفتن خیییییلی تاثیر داره. تقریبا ی هفته اس شروع کردم به پیاده روی خیلی رو کار کردن رودم تاثیر داشته. توکل بخدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه، اینم بی‌بی چک من😁

وااااای به به چه خوشرنگ  خیییلی مبااااارکه. به سلامتی ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای بابا پس یادم باشه پیش زینال نرم 😁 میگم سونو ساک‌ووقلب رو واژیتال کرد برات زینال یا شکمی؟

آره بابا بی خیالِ عالمه...برو پیش اسماعیل پور یا پهلوان...

هردو رو واژینال برام انجام داد...

هزینه اش براتون چقد شد؟مرسی که پاسخ دادین واقعیتش من یکم ترسوام من باید لاپرا هم بشم

مرسي عزيز دلم😍 اي جاااانم نبينم ناراحتيتو😘 امروز ظهر جواب آزمايشم مياد توكل بخدا🌷 بازم مرسي مهربوووون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام به همه، اینم بی‌بی چک من😁

اي جااااانمممم تبريك ميگم عزيزمممم😍😍😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دیفرلين را مگه براي اندومترويوز نميدن؟ 

نميدونم، خيلي كاربرد داره گويا