من تازه دوماه نامزد کردم وخونواده شوهرم ترکی بلدن واینجوری حرف میزنن بعد من هیچی نمیفهمم همشون میدونن بعد شوهرم زنداییشو فرستاده بود کنارمن بشینه توجمع عزا مادربزرگش من تنها بودم زنداییش میدونه من ترکی بلد نیستم ازخودمم همونجا پرسید بلدی یانه گفتم نه بعد شروع کرد به ترکی حرف زدن بابغل دستی من که فامیلشون بود بعد به شوهرم بعدش بدون اینکه من اصلا چیزی گفته باشم دید شوهرم ازاونجا ردشد گفت من بخاطراین ترکی حرف میزدم که زهرا روون بشه بفهمه باخنده گفت اینو
نه بابا با بغل دستی حرف زده با تو ک نزده شاید ترکی راحت ترع براش
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلا ترکا اینطوری ان حس میکنن خیلی شاخن که جلوی بقیه ترکی حرف بزنن و نفهمن از قصد این کارو میکنن من ت ...
ربط نداره
من خودم ترک نیستم ولی با زبون محلی خودم راحت تر حرف میزنم
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
نه نه اینطوری نیست توی جمعا برای اینکه بی احترامی نشه به چند نفر دیگه که نمیفهمن این کارو نمیکنن ولی ...
چی بگم والا