2777
2789

من تازه دوماه نامزد کردم وخونواده شوهرم ترکی بلدن واینجوری حرف میزنن بعد من هیچی نمیفهمم همشون میدونن بعد شوهرم زنداییشو فرستاده بود کنارمن بشینه توجمع عزا مادربزرگش من تنها بودم زنداییش میدونه من ترکی بلد نیستم ازخودمم همونجا پرسید بلدی یانه گفتم نه بعد شروع کرد به ترکی حرف زدن بابغل دستی من که فامیلشون بود بعد به شوهرم بعدش بدون اینکه من اصلا چیزی گفته باشم دید شوهرم ازاونجا ردشد گفت من بخاطراین ترکی حرف میزدم که زهرا روون بشه بفهمه باخنده گفت اینو

نه بابا با بغل دستی حرف زده با تو ک نزده شاید ترکی راحت ترع براش

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ترکا اینطوری ان 

حس میکنن خیلی شاخن که جلوی بقیه ترکی حرف بزنن و نفهمن 

از قصد این کارو میکنن 

من توی هر جمعی بودم که ترک بودن باهم از قصد ترکی حرف میزنن که فارسا نفهمن 

کلا ترکا اینطوری ان حس میکنن خیلی شاخن که جلوی بقیه ترکی حرف بزنن و نفهمن از قصد این کارو میکنن من ت ...

ربط نداره

من خودم ترک نیستم ولی با زبون محلی خودم راحت تر حرف میزنم

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

چیز خاصی نگفته دنبال حاشیه نباشین

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ربط ندارهمن خودم ترک نیستم ولی با زبون محلی خودم راحت تر حرف میزنم

نه نه اینطوری نیست 

توی جمعا برای اینکه بی احترامی نشه به چند نفر دیگه که نمیفهمن این کارو نمیکنن 

ولی خب بین ترکا خیلی رایجه 

من خودم توی فامیل ترک بزرگ شدم و اینو زیاد دیدم و میبینم 

خانواده دوست پسرمم ترکن و اینو زیاد میبینم 

نه نه اینطوری نیست توی جمعا برای اینکه بی احترامی نشه به چند نفر دیگه که نمیفهمن این کارو نمیکنن ولی ...

چی بگم والا