2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
به سلامتی ببینم چند قله 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلامت باشي عزيزم، آره فك كن سه قلو باشه، دولت زمين ميده بهمون😂😂😂😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس علائم ت چیه میگی توجه نمیکنی؟

دردای پریود. درد پهلو. پاهام درد میکنه. تخمدانام تیر میکشه کمر درد. شب ۵ لرز گرفتم. ولی نمیشه گفت حتما چون علائم دارم مثبتم که توکل به خدا هر چی اون بخواد راضیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من دیشب خواب حرم امام حسین دیدم.خواب دیدم رفتم زیارتش .نشستم روبرو‌گنبدش توی صحن با کریه ازشو ...

انشالله که حاجت روا میشی و این خوابم یه نشونس خیلی حس آرامش بخشیه. انشالله که امام حسین واسطت میشه و از خدا مادر شدنت رو میخواد و الان مامانی. الهی آمین

میتونم پاشم کارکنم یانه هنوز؟

در حد کارهای شخصی مثل حموم کردنو غذا پختن فقط، من خودم کارمندم ولی مامای دکترم اجازه نداد برم سرکار برامم استعلاجی نوشتن، گف راه برو ولی محدود، خیلی هم روی پاهات نایست، غذاهای راحت بپز که خیلی نخای بری و بیای، حموم هم با دوش آب ولرم بگیر کوتاه هم باشه، از توالت فرنگی هم استفاده کن، و اینکه اصلا نذار یبوست بشی

دردای پریود. درد پهلو. پاهام درد میکنه. تخمدانام تیر میکشه کمر درد. شب ۵ لرز گرفتم. ولی نمیشه گفت حت ...

سارا جون استرادیول شما خوردی؟؟؟؟

اگه آره درد تخمدان و کمر درد هم داشتی؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سارا جون استرادیول شما خوردی؟؟؟؟ اگه آره درد تخمدان و کمر درد هم داشتی؟؟؟

نه جونم نخوردم اصلا. ولی درد تخمدان خیلی روزای اول داشتم الان کمتر شده. ولی حالا کمرم خیلی درد میکنه چون موعده پریمه

انشالله که حاجت روا میشی و این خوابم یه نشونس خیلی حس آرامش بخشیه. انشالله که امام حسین واسطت میشه و ...

الهی آمین عزیزم.ان شاءالله روز آزمایش روز خوبی برامون باشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون