2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست
@زینبی_بابا     سلام زینب جون من پنج شنبه پانکچرمه معذرت میخوام همسرم کی تخلیه داشته باش ...

هانی جون م نم پنجشنبه ام دیروز که دوباره رفتم سونو بهم گفت امشب و فردا شب نزدیکی داشتیه باش پنجشنبه ۵/۵ صبح بیاین اینجا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهاااااان كلك نكته داره، حوله داغ ميزاري پس😂 بالاخره شوهرتو راضي كردي بزنه برات😄

😁😁دکترم گفت حوله داغ بذارم اشکال نداره تو هم بذار عالیه.

نمیزد که یه روز خانومه که می اومد برام میزد رفته بود جایی راهش دور بود آقا هم تنبلیش شد بره دنبالش گفت خیلی دوره همین باعث شد انگیزه بگیره بزنه حالا میگه وای چه راحته 😃😃

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میخواستی بگی حالا که میبینی شده خوبشم شده😄 والا من از دکتر اورولوژی شنیده بودم این صفرها صفر مطلق ...

قربون دلت برم عزیزم شک ندارم خیلی زود از روزای بارداریت و دغدغه هات اینجا میگی فدات شم

بله منم شنیده بودم ابن سینا بین صفر و یک صفر میزنه تو جواب واقعا خدا باید بخواد خودش داده خودشم اگه صلاح بدونه برام نگهش میداره من شک ندارم نشدم 7هفته این حس زیبارو تجربه کردم بیبی چک مثبت دیدم اینا خودش برام یه دنیاست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسي از اين همه اميدواري دادن دكترت😐 شايد امتحان خداست، پس شك به دلت راه نده عزيزم

چی بگم، شاید نمیدونن ادم این روزا چه حالی داره که با حرفاشون ادمو داغون میکنن، سپردم به خودش قربونت برم خودش داده خودشم بخواد برام نگهش میداره

منتظر خبر خوب شماهام خیلی زود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشالله همه چی به خیروخوشی برات میگذره عزیزم برات آیت الکرسی میخونم

مرسی از لطف بی اندازت❤️

😁😁دکترم گفت حوله داغ بذارم اشکال نداره تو هم بذار عالیه. نمیزد که یه روز خانومه که می اومد برام م ...

الكي الكي شوهرامون دكتر شدن😂😂

از من كه گذشت، سرويس شدم رفت. تو حوله رو ادامه بده😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چی بگم، شاید نمیدونن ادم این روزا چه حالی داره که با حرفاشون ادمو داغون میکنن، سپردم به خودش قربونت ...

دقيقا خودتو بنداز تو بغل خدا، حالشو ببر😍 

مرسي عزيزم انشاالله خوش خبر بيام🌷😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یعنی تاروز اخر بی بی شون منفی بوده یا روز نه و ده؟؟

یکی روز 10 بود اگر اشتباه نکنم یکیم روز 12

لاله جونم که روز 14 تازه بتاش 50 بود که عمرا بیبی چک نشون میداد براش روز قبل 12

به اینا فکر نکن قربونت برم، بخدا من با بتای 400 بیبی چکم ففط هاله مینداخت تو گروهم گذاشتم بچه ها دیدن

یه راست برو آزمایش پذیرشش خیلی راحت تره زبونم لال اگر منفی بود که ایشالله نیست

الكي الكي شوهرامون دكتر شدن😂😂  از من كه گذشت، سرويس شدم رفت. تو حوله رو ادامه بده😄

آره والا دیروز حرصش داده بودم امروز صبح میگفت خب حالا دارم برات😂😂😂 همین الانم بذاری دیر نیست من هر روز میذارم😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره والا دیروز حرصش داده بودم امروز صبح میگفت خب حالا دارم برات😂😂😂 همین الانم بذاری دیر نیست من ه ...

دقيقا شوهر منم همينه ، ميگه من جاي جبران دارم😂😂😂 ولي موقع زدن خيلي حالش بد ميشه بنده خدا. 

امروز ميزارم بلكه جواب بده براي من

هانی جون م نم پنجشنبه ام دیروز که دوباره رفتم سونو بهم گفت امشب و فردا شب نزدیکی داشتیه باش پنجشنبه ...

جدی یکی دو روز میشه که از اخرین تخلیه گذشته زینبی جون گفتن سه تا 5روز خوبه حالا الان دارم میرم دکتر بازم میپرسم تعداد تخمکات تغییری نکرده بود ؟