2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
ان شالله با جواب مثبت بیای

مرسي عزيزم، همچنيييين😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چیکا جونم تو سونو زده فاقد فتال پل یعنی اصلا قطب جنینی نداره، شما جنین بود تو ساک اما قلب نداشت؟ اتف ...

كيسه زرده تشكيل شده؟ عزيزم من ٣ هفته و ٦ روز سونو ساك رفتم اندازه عدس بود يكيشم تشكيل نشده بود دوباره ٦ هفته و ٢ روز بخاطر خونريزيم رفتم يكيش قلب داشت يكيش جنين بود اما ساكش شكل درست و حسابي نداشت كه دكتر گفت ممكنه سقط بشه كه خونريزي داري. دوباره طاقت نياوردم ٨ هفته و ١ روز رفتم هردو خداروشكر قلب داشتن. اصلا نگران نباش خيلي زود رفتي

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرسی از دعات الهی آمین. خداروشکر که پس تحت کنترلی و دارو دادن حتما چون این داروهارو میخوری دک ...

مرسی قربونت برم بخدا روز و شب برای همه منتظرا ازین معجزه ها آرزو میکنم که از شر این دوا درمونا خلاص شن از دعای اونا منم معجزه امو سالم و سلامت بغل بگیرم

برای منم مهم نیست همین که همه جوانب و برام درنظر بگیرن که بچم سالم باشه و بمونه برام کافیه

دکتر هی میگفت اخه امکان نداره با مورفولوژی صفر حتما جواب آزمایشگاه اشتباه بوده واسه همین گفت حتما شیافم یذار

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
زنده باشي عزيزم انشالله تا اخرش به خيرو خوشي بگذره واقعا طاقت هيچي رو ديگه ندارم. بزودي زود قسمت خود ...

انشاالله به خوشي ميگذره عزيزم نگران نباش. 

مرسي عزيزم از دعات😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من از موعدم ٤ روز گذشته ولي امروز كمر درد دارم و ضعف پا. انشاالله عزيز دلم، خدا خودش كمكمون كنه ...

خب خدا رو شکر گذشته. میگم لک ندیدی منظورم لانه گزینیه. جنینات بلاست بودن درسته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها خاستم باهاتون درد دل کنم من تو سیکل میکرو هستم پانکچر شدم و دکتر گفت ی پولیپ داری تو س ...

نگران نباش تو مرکز مشتاق خانمی بود که یک جنین انتقال داده بود بعد الان دخترش 14ذسالش بود اومده بود جنین دومش رو انتقال بده. مدت فریز هیچ تاثیری رو کیفیت جنین نداره

سلام مامان ماهک خوبی عزیزم پسر قند عسلت خوبه انشاالله؟ بزرگ شده دیگه ماشاالله الان😍 آره دیگه روزای ...

زیزی جون شما تو رویان براتون عمق رحم رو اندازه گرفتن؟

درد داشت؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خب خدا رو شکر گذشته. میگم لک ندیدی منظورم لانه گزینیه. جنینات بلاست بودن درسته

نه لك نداشتم تا الان، فقط موعد پريودم دلم درد ميكرد، همش ميرفتم چك ميكردم كه شدم يا نه. آره عزيزم بلاست بودن

كيسه زرده تشكيل شده؟ عزيزم من ٣ هفته و ٦ روز سونو ساك رفتم اندازه عدس بود يكيشم تشكيل نشده بود دوبار ...

چیزی ننوشته پرسیدم ازش جواب نداد منم دیگه روم نشد بپرسم فکر کنم کیسه زرده داشت وگرنه مینوشت فاقد کیسه زرده و فتال پل ولی خیلی امیدوار نبود درکل از قیافه دکترم میدونستم ته دلش چی میگذره وقتی گفت به کسی نگو بارداری دیگه تا تهش رو خوندم بازم سپردم بخدا ایشالله معجزه اشو واسم کامل کنه

پس شما 4 هفته رفتی جنین بود تو ساکت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چیزی ننوشته پرسیدم ازش جواب نداد منم دیگه روم نشد بپرسم فکر کنم کیسه زرده داشت وگرنه مینوشت فاقد کیس ...

نه فداتشم ٤ هفته ساك بود فقط. وااا وقتي بتا خوب بوده روندش خوب بوده و خداوند خودش بهت داده دكتر فضولشه مگه😐😐چقدر بعضي دكترا بيشعورن خدايي

خداياشكرت....❤️ 
مرسی قربونت برم بخدا روز و شب برای همه منتظرا ازین معجزه ها آرزو میکنم که از شر این دوا درمونا خلاص ...

میخواستی بگی حالا که میبینی شده خوبشم شده😄

والا من از دکتر اورولوژی شنیده بودم این صفرها صفر مطلق نیستن همیشه توشون بالاخره پیدا میشه بعدم همش یدونه اسپرم خوب میخواد که بره با تخمک لقاح کنه دیگه 🤩که خداروشکر مال شما رفته و گرفته چون خدای بزرگ خواسته تموم شدو رفت به اینجور حرفای دکترت اهمیت نده بعضی دکترها خوششون میاد تودل  مریض رو خالی کنن ولی بازم خوبه قشنگ احتیاط رو برات رعایت میکنه و دارو داده ایشالله هفته دیگه نی نی رو میبینی خیالت راحت میشه گلم پنج هفته واقعا خیلی زوده شش هفته بری تو سونو دیده میشه فسقلی  خیالت راحت عزیزم😘

مرسی که ما منتظرارو دعا میکنی الهی خدا نی نیتو حفظ کنه برات من با مثبت شدن تک تک خانما ذوق زده میشم  دیگه فکر کن مثل شما معجزه هم بشه براشون و طبیعی باشه بیشتر عشق میکنم و خداروشکر میکنم🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه لك نداشتم تا الان، فقط موعد پريودم دلم درد ميكرد، همش ميرفتم چك ميكردم كه شدم يا نه. آره عزيزم بل ...

منم همش میرم نگاه میکنم خدا بخیر کنه انشالله که خدا کمکمون کنه بهترینا رو برات آرزو میکنم جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیز دلم سوره عصر خوندم الان صلواتم میفرستم مرسی قربونت برم

چیزی نیست ندا جونم اون نینی اومده یه عمر پیش مامان و باباش بمونه و با این چیزا هیچیش نمیشه

چیزی ننوشته پرسیدم ازش جواب نداد منم دیگه روم نشد بپرسم فکر کنم کیسه زرده داشت وگرنه مینوشت فاقد کیس ...

مرسي از اين همه اميدواري دادن دكترت😐 شايد امتحان خداست، پس شك به دلت راه نده عزيزم