2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون دلت برم عزیزم شک ندارم خیلی زود از روزای بارداریت و دغدغه هات اینجا میگی فدات شم بله منم شنید ...

خیلی از دعای خیرت ممنونم الهی آمین الهی هرکی نی نی میخواد زوده زود مامان بشه هرکی ام مثل شما داره خدای بزرگ براش حفظش کنه🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..

خانما برای انتقال جنین ۳روزه چندروز زوتر باید جنین ذوب بشه؟

بیمارستان میگه باید سه چهار روز زودتر بیای تشکیل پرونده ولی قطعی روز انتقالم‌ مشخص نیس که احتمالاشنبه یا یکشنبه میشه

یا رب العالمین
چقد حرص خوردم، صاحبش كدوم گوري بود؟ انشاالله چيزي نيست عزيزم، سعي كن بهش فكر نكني، فردا خوبي ان ...

صاحبش اصلا نمیتونست کنترلش کنه قلاده ش باز بود یه مرد بیچاره سریع اومد جلوم وایساد هی میزدش اما نمیرفت.اره دیگه بهش فکر نمیکنم عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما برای انتقال جنین ۳روزه چندروز زوتر باید جنین ذوب بشه؟ بیمارستان میگه باید سه چهار روز زودتر ب ...

اگه بخوان سه روزه انتقال بدن که همون روز انتقال ذوب میکنن.اما اگه بخوان بذارن ۵ روزه بشه مثلا از دو روز قبل دوب میکنن. رویان هم ما همون روزی که بهمون گفتن چه روزی انتقاله گفتن برین تشکیل پرونده بدین. یعنی دقیق فکر کنم سه  روز قبل از انتقال بود. دفعه اول که دقیق یه هفته به انتقال گفتن تشکیل پرونده بدین.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اگه بخوان سه روزه انتقال بدن که همون روز انتقال ذوب میکنن.اما اگه بخوان بذارن ۵ روزه بشه مثلا از دو ...

منم خودم الکی زنگ زدم بیمارستان خودمو نگران‌کردم میگه همین امروز بیا یا فردا نمیرم فرقش بعدش هم شناختتم یادشون اومد میگم مدارک پیشم نبود  ماما گفت ۴شنبه که سونوشدی روزت مشخص شد بهت میگم چکارکنی ومدارک چی میخوای.

یا رب العالمین
اگه بخوان سه روزه انتقال بدن که همون روز انتقال ذوب میکنن.اما اگه بخوان بذارن ۵ روزه بشه مثلا از دو ...

امپول پروژسترون را برا جنین ۳ردزه از کی باید بزنیم؟مثلا اکه من یکشنبه انتقالم باشه ازکی امپول باید بزنم؟

یا رب العالمین
امپول پروژسترون را برا جنین ۳ردزه از کی باید بزنیم؟مثلا اکه من یکشنبه انتقالم باشه ازکی امپول باید ب ...

معمولا بسته به سن جنین میگن از کی بزنی. مثلا جنین سه روزه از سه روز قبل.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
معمولا بسته به سن جنین میگن از کی بزنی. مثلا جنین سه روزه از سه روز قبل.

۳روز قبل یعنی روز انتقال امپول چهارمو میزنم؟بهدشما نگفتن امپولا چه ساعتی بزنی؟میخوام بگم‌اگه فرقی نداره شیاف بده

یا رب العالمین
پس شرایطت خیلی سخت شده گلم .حالا انشاله که نیازی به هپارین نداری  اما در مورد پردنیزولون اگر ک ...

آها پس شما رویان ویزیت شدی. والا چی بگم دکتر مشایخی از این سخت گیریا داره خیلی براش عجیب غریب بود!

ای بابا پس چرا دکتر زرنانی برا من نظرش این بود که سی دی مارکرا مشکلی نداره. شما هم رویان آزمایش دادی؟ یعنی دنج نرمال این فاکتورت مثل رنج نرمال آزمایش من بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻