2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044458 بازدید | 684390 پست
منم بعد یه مدت خارشم شروع شد بقول تو انقده زخم شد از بس خاروندم...شیاف واقعا بی دردسرتره انشاالله م ...

منم سه روزه شروع شده ولي داغانم😂

عزييييزم چه تصوير قشنگي از آينده برام ترسيم كردي😍 انشاالله چهارشنبه خوش خبر بيام🌷 توكلم به خودشه و دعاي شما عزيزاي دلم😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره عزیزم توی نامه نوشت نظر خودتون رو درمورد تجویز آسپرین و پردنیزولون با توجه به پاندمی کرونا و بار ...

پس شرایطت خیلی سخت شده گلم .حالا انشاله که نیازی به هپارین نداری 

اما در مورد پردنیزولون اگر کروناهست پس چرا خودشون تجویز میکنن 

ببین من cd16+56 خودم از مال تو کمتره ۱۶ بوده دکتر ایمونولوژی رویان گفت به خاطر این که از ۱۴ بیشتر شده محض احتیاط روزی نصف بخور اگر اشتباه نکنم از یک ماه قبل از انتقال دقیق یادم نیست 

بعد برای شما چرا نباید تجویز بشه .اصلا خود دکتراش هم با همدیگه هماهنگ نیستن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آستاره جان اطلاعی داری چه عمقی ایده آل هست؟ برا من اندازه گیری نکردن تا الان اینبار برم یاداوری میک ...

نه عزیزم من اطلاعی ندارم فکر نمیکنم رنجی داشته باشه .دیگه برای هرکس یه جوره 

تو که دیگه الان نزدیک انتقالت هست .باید زمان پریودی انجام بشه .شاید همزمان با  هیسترو برات اندازه گرفتن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گندمی جون کلا تو رویان از لحاظ عفونت زیاد بررسی نمیکنن درحالیکه فاکتور مهمیه من گفتم برم دکتر بیرون ...

منم متخصص زنان چندباری رفتم بهتر شدم اما کامل خوب نشدم.چند ساله درگیرشم.منم تقریبا دهم یا دوازدهم میرم رویان وارد سیکل بشم.انشالله موفق باشی عزیزم .بار اولتونه میخاید انتقال بدید؟دکترتون کیه؟ اینبار هم دوباره به دکترم میگم عفونت دارم خداکنه اینبار اهمیت بده.واقعا تا الان کلی دکترای بیرون رفتم اما کامل خوب نشدم

باد كرده، جاده در دست احداثه😂 انقد هم ميخاره اونايي كه ديروز و امروز زدم كه حد نداره

وای خدا چقدر خندیدم 

من سری پیش اینطور شده بودم تازه بعد از اینکه قطع کردم جاهاش کبود شد و خارشش وحشتناک سر کار یه وقتایی دیوونه میشدم خارش داشت و نمیتونستم هیچ کاری کنم

اینبار فعلا ۱۰ تا زدم هنوز خوبم یعنی تازه تازه داره ورم میکنه

ایشالا که مثبت میشی و دلمون رو شاد میکنی

وای خدا چقدر خندیدم  من سری پیش اینطور شده بودم تازه بعد از اینکه قطع کردم جاهاش کبود شد و خار ...

ميخند؟

واي سر كار خدايي خيلي ستمه، هيچ كاري از دستت بر نمياد. من كارمو گذاشتم كنار.

انقد ميخارونم كه وقتي شوهرم الكل ميزنه براي تزريق آتيش ميگيرم😂 دارم شكنجه ميكنم خودمو يه جورايي

انشاالله همه خوش خبر باشيمو تاپيك رو بتركونيم😍🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم متخصص زنان چندباری رفتم بهتر شدم اما کامل خوب نشدم.چند ساله درگیرشم.منم تقریبا دهم یا دوازدهم می ...

قربانت

انشالله خودتم با اولین‌انتقال مامان بشی

بله تو رویان بار اوله میخام انتقال بدم و البته اخر

چون یه نی بیشتر ندارم 

دکترم مشایخی هست

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
همه میگفتن دردش شدیده اما من اصلا درد نداشتم.بستگی به بدن داره چطور تحمل کنی

خدارو شکر

انشالله برا منم بی درد باشه

شما چندتا جنین داری؟

بی خیال من که برام فرقی نمیکرد اینهمه ادم دیده بودم تو رویان جواب گرفتن یکیش خواهرشوهر خودم،، الله ب ...

زیزی‌ جون انشالله گل پسرت صحبح و سلامت بیاد تو بغلت😍

من دوبار انجام دادم ،بار اول درد داشت ولی دفعه دوم که رویان بودم با اینکه به خودم داشتم تلقین میکردم ...

خوب خداروشکر

ممنون عزیزم😘

[QUOTE=191110556]منم رویانم تا حالا اندازه ی رحمم گرفته نشده کدوم دکتر برات انتقال داد؟ [/QUOTE

انتقالم داشتید تا حالا؟

اخه برا انتقال واجبه گرفتن اندازه عمق رحم

نه فداتشم ٤ هفته ساك بود فقط. وااا وقتي بتا خوب بوده روندش خوب بوده و خداوند خودش بهت داده دكتر فضول ...

نمیدونی چجوری تا خونه اومدم فوری اومدم از بچه های اینجا پرسیدم همه گفتن خیلی زود بوده برای جنین

دیگه سپردم به خدا چیکا جونم ایشالله هرچی خیره اتفاق بیوفته محتاج دعاهاتونم فقط

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️